По-рано днес адв. Емил Георгиев, член на инициативата, обясни, че

...
По-рано днес адв. Емил Георгиев, член на инициативата, обясни, че
Коментари Харесай

Започна протестът на „Правосъдие за всеки“ под мотото „Марш за европейска България“ /видео/

По-рано през днешния ден адв. Емил Георгиев, член на самодейността, изясни, че задачата на събитието е да бъде изразено противоречие с „ изнасилването на парламентаризма, случило се през миналата седмица “, визирайки отстраняването на ръководителя на Народното събрание Никола Минчев от „ Продължаваме Промяната “. „ Правосъдие за всеки “ показва своето безпокойство, че новото болшинство в Народното събрание, което се образува към ГЕРБ, Движение за права и свободи, остатъците от Има Такъв Народ и „ Възраждане “, „ болшинство няма да направи нито една от идващите наложителни стъпки по пътя на по този начин предстоящата правосъдна промяна “.

Неслучайно митингът се провежда пред президентството, тъй като по думите на уредниците, по този начин те желаят да припомнят на президента, че това са същите хора, излезли на площада преди две години.

Според проектите на уредниците, откакто протестиращите се съберат пред президентството, се чака да създадат марш до Народното събрание, където ще се съберат с митинга в поддръжка на държавното управление.

Видео онлайн от митинга можете да гледате тук:



Иначе, това не е единствената проява, митинги в поддръжка и срещу държавното управление се готвят през днешния ден и на следващия ден в София и огромните градове в страната. Министерство на вътрешните работи стартира инспекция на апели за ескалация на напрежението на плануваните митинги тази седмица. Във вътрешното министерство е постъпила оперативно информация и голям брой сигнали за изявления в обществените мрежи. Проверката ще бъде на територията на цялата страна, а задачата й е да откри провокатори.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР