По предложение на Христо Гаджев от ГЕРБ-СДС обяснение ще дават

...
По предложение на Христо Гаджев от ГЕРБ-СДС обяснение ще дават
Коментари Харесай

Парламентът изслушва извънредно Кирил Петков и шефовете на службите

По предложение на Христо Гаджев от ГЕРБ-СДС пояснение ще дават и шефовете на ДАР и военното разузнаване
Парламентът ще изслуша премиера Кирил Петков и шефа на ДАНС  Пламен Тончев на закрито съвещание в 18:30 часа довечера. Причината за изключителната точка в дневния ред на Народното събрание са изгонените от България 70 съветски дипломати.

Искането бе отправено от страна на ПГ на Българска социалистическа партия.

„ С оглед на импортираното от Българска социалистическа партия предложение и по самодейност на ръководителя на Народното събрание предлагам да се организира чуване от 18.30 часа, като имам удостоверение, че лицата ще бъдат тук и ще можем да проведем чуването, предлагам съвещанието да бъде закрито “, съобщи Мирослав Иванов.

216 депутати поддържаха предлагането на левицата.

По предложение на Христо Гаджев от ГЕРБ-СДС изслушани ще бъдат и шефовете на ДАР и военното разузнаване. След чуването и съгласно скоростта на приемане на бюджета, депутатите ще решат дали да удължат работното си време.

Малко по-рано краткотрайно и.д. ръководител на Народното събрание, а точно Мирослав Иванов, настойчиво отхвърляше да подложи на гласоподаване предлагането на Българска социалистическа партия за чуване на министър-председателя и шефа на ДАНС, което нажежи пристрастеностите в Народното събрание. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР