По предложение на директора на ОДМВР Варна старши комисар Андрей

...
По предложение на директора на ОДМВР Варна старши комисар Андрей
Коментари Харесай

Директорът на полицията във Варна с важна среща в Общината

По предложение на шефа на ОДМВР Варна старши комисар Андрей Ангелов се състоя среща с Община Варна, На нея участваха заместител шефа, началниците на петте градски районни ръководства на Министерство на вътрешните работи в града, а Община Варна бе показана от заместник-кметът по сигурността Илия Коев, кметовете на регионите в Морската столица, шефовете на дирекции и отдели: " Видеонаблюдение “, " Инженерна инфраструктура “, както и шеф на РУО Варна – доктор Ирена Радева.

По време на срещата бяха сложени въпроси за кражбите на кабели от електрозахранването на обекти в града, както и се подчертава върху хулиганските прояви спряло общинската благосъстоятелност. Двете страни си благодариха за извънредно положителното съдействие и своевременната реакция, като начертаха проекти за по-нататъшна работа за секване на този тип престъпност. Община Варна подсигурява слагането на още над 2 000 камери за видеонаблюдение, които ще спомогнат разкриването на огромна част от похищенията, осъществявани във Варна. Беше подчертана и положителната процедура на предварителните защити по отношение на вандалските и хулигански прояви измежду подрастващите.

Старши комисар Андрей Ангелов акцентира, че с оглед идния летен сезон, напъните на варненската дирекция на полицията са ориентирани към обезпечаване успокоение за жителите и гостите на града и действителното чувство за сигурност и ред. В идващите дни предстоят сходни срещи с кметовете на общините Аврен, Бяла, Аксаково, Девня, Долни чифлик, Белослав, Вълчи дол, Ветрино, Провадия, Дългопол и Суворово, в които управлението на ОДМВР Варна ще се запознае персонално с проблемите на хората, в тези обитаеми места, с цел да може да се вземат съответни ограничения за пресичането им.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР