По повод тиражираното интервю с бившия халф на Лудогорец Фабио

...
По повод тиражираното интервю с бившия халф на Лудогорец Фабио
Коментари Харесай

Позиция на ПФК Лудогорец

По мотив тиражираното изявление с някогашния халф на Лудогорец Фабио Ешпиньо Ви осведомяваме, че смехотворните и преднамерени изказвания за манипулирани проби за допинг от български играчи се касае за неакуратен или съзнателно сбъркан превод.

Играчът, който остави диря в тима с първото историческо присъединяване в групите на Шампионската лига, приказва в изявлението за проби за хидратация, които се вършат към този момент регулярно в много български клубове, а от по-отдавна в топ тимовете в Европа. Този вид проби се вършат постоянно преди подготовка и постоянно преди мач за да се откри степента на хидратираност на състезателите. На управлението на Клуба са известни случаи, в които играчи са опитвали да заблудят медицинския щаб, че са хидратирани, поставяйки вода в урината си и по този метод да избегнат санкции по вътрешен устав. В случая Ешпиньо в смехотворна форма разказва, че някои са наливали студена вода и са станали за смях пред доктора. 

Интервюто на Ешпиньо е налично и всеки, който владее португалски и държи на обективната истина може да го прочете в оригинал.
Съветваме медиите да прекратят тиражирането на искрено погрешна информация в противоположен случай Лудогорец ше предприеме незабавни дейности и ще потърси по правосъден ред отговорност от отговорните лица.

А другояче рато постоянен участник в евротурнирите Лудогорец е под непрекъснат мониторинг от УЕФА и прецизен надзор за взимане на неразрешени субстанции.

П.П.
Прилагаме и истинското изявление на играча, с цел да бъде прочетено от всички, които държат на истината, а не на евтините сензации.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР