По повод скандала Ало, Банов съм след изнесения запис от

...
По повод скандала Ало, Банов съм след изнесения запис от
Коментари Харесай

Боил Банов: Партийната пропаганда употреби за собствени цели културата

По мотив абсурда " Ало, Банов съм " след изнесения запис от Елена Йончева, министърът на културата Боил Банов разгласява позиция в формалната си страница във Facebook. В нея той декларира, че всички документи по случая са предадени на прокуратурата, дал е пояснения и има вяра на институциите и способените органи.


" За страдание, партийната агитация използва за лични цели културата. За страдание, да бъде знаме на това одобри да бъде в миналото уважаваната и харесвана журналистка госпожа Йончева. За страдание, истината остава все по-сама и за това виновност носим всички. Фалшивите вести, " различните обстоятелства " към този момент ни давят ", декларира министърът.

Той добавя, че не е професионален политик и може и да сгреши, само че няма да разяснява всяко включване на Българска социалистическа партия.

" Лъжите са доста. За тях не е значима истината, а тази съединена подправена вест да се повтаря. Не е значимо, че е лъжлива. Не е значимо, че е сапунено-оперетна. Не е значимо и че това е партията с исторически най-големи провинения към свободата на медиите и към свободата въобще ", написа в умозаключение Боил Банов.
 Елена Йончева и Боил Банов дадоха показания по случая „ Ало, Банов съм “ Елена Йончева и Боил Банов дадоха показания по случая „ Ало, Банов съм “
Елена Йончева и Боил Банов са дали пояснения в прокуратурата по случая „ Ало, Банов съм “. Според Банов, Ангел Ангелов е създател на записа. Той самият отр...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР