По повод професионалния празник на служителите от структурите за “Пожарна

...
По повод професионалния празник на служителите от структурите за “Пожарна
Коментари Харесай

Във Видин отбелязват празника на огнеборците със Седмица на пожраната безопасност

По мотив професионалния празник на чиновниците от структурите за “Пожарна сигурност и отбрана на популацията ” в Министерство на вътрешните работи, който се отбелязва на 14 септември, пожарната във Видин провежда редица прояви. В дните от 12 до 16 септември ще се организира Седмица на пожраната сигурност. 
Предвидени са демонстрации, беседи и срещи с някогашни и сегашни чиновници, както и с доброволци. Организиран е и конкурс за детска рисунка. 
В рамките на Седмица на пожраната сигурност ще се организира тържествено награждаване на отличили се чиновници на Районната работа за пожарна сигурност и отбрана на популацията. 
Вижте цялата стратегия:

12 септември
09.30 часа – Поднасяне на венец и цветя на паметната плоча на починалия при осъществяване на служебния си дълг мл. лейт. Огнян Борисов (пред постройката на районен съд ПБЗН – Видин).
10.30 часа - Брифинг за публицисти - управлението на дирекцията ще показа информация за резултатите от работата и настоящи въпроси от активността на РД ПБЗН – Видин (в постройката на бранш „ Пътна полиция “–Видин).
11.00 часа - Тържествено награждаване на чиновници от РД ПБЗН – Видин във връзка 14 септември в салона на етаж 3, в постройката на бранш „ Пътна полиция “– Видин (Южна промишлена зона).

13 септември
09.00 часа – Провеждане на срещи-беседи с ветерани от структурите за пожарна сигурност и отбрана на популацията и членове на фамилиите на чиновници в постройката на районен съд ПБЗН – Видин.
10.30 часа – Провеждане на конкурс за детска рисунка на тематика „ Пожарникар – уважавана и почтена специалност “ в ДГ „ Детелина “, филиал „ Васил Левски “ – Видин.
13.30 часа – Провеждане на проява на пожарна и спешно избавителна техника и съоръжение на площад „ Баба Вида “.
14.00 часа – Провеждане на срещи-беседи с ветерани от структурите за пожарна сигурност и отбрана на популацията и членове на фамилиите на чиновници в постройката на районен съд ПБЗН – Белоградчик.
15.00 часа - Среща с членовете на доброволното формирование в община Грамада.
          
15 септември
10.00 - 16.00 часа - Ден на отворените порти в районен съд ПБЗН – Белоградчик.
10.00 – 15.00 часа - Ден на отворените порти в районен съд ПБЗН – Кула.

16 септември
10.00 часа  -  Демонстрация на новата противопожарна техника в районен съд ПБЗН – Белоградчик.
10.00 – 15.00 часа - Ден на отворените порти в районен съд ПБЗН – Кула.
10.30 часа – Провеждане на конкурс за детска рисунка на тематика „ Пожарникар – уважавана и почтена специалност “ в ДГ „ Детелина “ – Видин.
15.00 часа - Провеждане на срещи-беседи с ветерани от структурите за пожарна сигурност и отбрана на популацията и членове на фамилиите на чиновници в постройката на районен съд ПБЗН – Кула.
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР