По повод кражбата на служебно гориво от полицаи заснети от

...
По повод кражбата на служебно гориво от полицаи заснети от
Коментари Харесай

Вътрешният Министър Изригна В Ефир Преди Малко: Говорят Ми За Заплати, А Крадат Гориво

По мотив кражбата на служебно гориво от служители на реда снимани от " Господари на ефира ", силовият министър съобщи, че са работили паралелно с телевизионният екип. В момента се водело следствие, което ще отнеме време, тъй като има доста забъркани.

На въпрос дали има други сходни обири, Валентин Радев сподели че не знае да има в такива мащаби. Валентин Радев напомни думите на премиера Борисов, когато предизвести служителите на реда да не крадат гориво.

" Говорят ми синдикатите за покачване на заплатите, по какъв начин да кажа на този декор в този момент на министъра на финансите - дайте пари. Фактът, че се краде гориво от тези които пазят закона, това е възмутително ", съобщи яростно Радев.

За крабежа в София, Радев показа че с изключение на откраднатите пари има и прибрани 7-8 мобилни телефона. Престъпниците са почукали на вратата, защитата ги е пуснала, обирджиите поставили маски и ги обрали.

За проблема с назначения началник на баретите Георги Гайков и недоволството на чиновниците в отряда силовият министър съобщи, че е назначил инспекция. " Това са към 27 души, които са го подписали, може би хората заслужено се възмущават. Това което ме ядоса мен е, че не го направиха по каналния ред. Изпратили са писмо до Народното събрание, нямам визия за какво взеха решение, че няма да им обърна внимание ", съобщи Радев, като е подготвен даже са изпрати психолози, с цел да са видят какво се случва, написа Пик.

" Доклада още не е при мен, само че сме го поискали. Аз слушам от тв приемника, да може да го има в интернет, само че аз го желая от формалния източник. Никой не е споделил от къде идват тези цигари, поискали сме го от Интерпол и от турските служби ", съобщи вътрешния министър във връзка въжденелията на Христо Иванов и развяваните от него ксерокопия с обвинявания за контрабанда на цигари.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР