По покана на Областния управител д-р Деян Димитров, на посещение

...
По покана на Областния управител д-р Деян Димитров, на посещение
Коментари Харесай

ПРОДЪЛЖАВАТ ВИЗИТИТЕ НА ДИПЛОМАТИ ЗА ПОПУЛЯРИЗИРАНЕ НА ОБЛАСТ РАЗГРАД КАТО ДЕСТИНАЦИЯ ЗА КУЛТУРЕН ТУРИЗЪМ 

По покана на Областния шеф доктор Деян Димитров, на посещаване в Свещарската царска гробница, Дебир Баба теке и Археологически резерват „ Абритус “ бяха консулът на Република България в Букурещ Георги Воденски и завеждащият финансовата и административна работа в българското посолство в Румъния Димитър Благоев с техните фамилии, както и представителят на Българската патриаршия в Букурещ архимандрит доктор Виктор Мутафов.

Визитата е следващата активност в поредната политика на Областния шеф по осъществяване на Плана за взаимни действия на регионалните шефове от Северна централна България за развиване на туризма в района и привличане на румънски туристи в региона ни.

Гостите бяха извънредно впечатлени от богатото културно-историческо завещание в Лудогорието и увериха доктор Димитров, че ще разпространяват района ни като туристическа дестинация за културен туризъм. Като начало ще бъдат пуснати видеоклипове, представящи туристически обекти в региона ни на видеостена в посолството и ще бъдат публикувани осведомителни материали измежду румънски туроператори.

Г-н Воденски означи забавния факт, че значително задгранични футболисти от ПФК „ Лудогорец 1945 “ и техните фамилии получават визи за България от консулската работа към българското посолство в Букурещ.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР