По покана на директора на СУ „Васил Кънчов” във Враца

...
По покана на директора на СУ „Васил Кънчов” във Враца
Коментари Харесай

Евродепутатът Владимир Уручев посети СУ „Васил Кънчов” във Враца

По покана на шефа на СУ „ Васил Кънчов” във Враца - Димитър Марков, българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев организира полемика с ученици на врачанското учебно заведение. В своето послание Марков дефинира като извънредно благородна самодейност учредените от Уручев награди във връзка 24 май и с самопризнание към хората на просветата и културата.

„ Има доста младежи, които са съумели с помощта на своите хрумвания и непримиримост. Виждам, че към този момент сте имали опцията да се срещнете с съумели българи. Затова използвайте знанията, които трупате, с цел да реализирате концепциите си”. С тези думи евродепутатът Владимир Уручев се обърна към учениците и изрази своята наслада, че се среща с ученици на едно от най-активните учебни заведения. Той показа, че е извънредно впечатлен от резултатите от извършените състезания, както и начинания за основаване на образователни компании. „ Ученици сътвориха артикули на международно равнище и то свързани с решаването на съответен проблем”, акцентира Уручев и означи, че предприемачеството в България се възражда.

Бяха дискутирани редица тематики от европейския дневен ред, а също по този начин по какъв начин минава един работен ден на евродепутат. В подтекста на идните европейски избори, Уручев посочи какъв брой значимо е всеки да упражни правото си на глас. „ Повече от 80% от законодателството се приема посредством консенсус сред Европейския парламент и Съвета на Европейски Съюз. Освен правото да упражнявате своя избор, би трябвало да осъзнавате за какво е значима дадена политика”, посочи българският евродепутат.

В навечерието на Коледните и новогодишни празници, Владимир Уручев пожела на всички присъстващи да има светлина и топлота в сърцата им, а Новата година да бъде изпълнена с хубави каузи и общи триумфи.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР