По почина на властелина на екостикерите – депутата от БСП

...
По почина на властелина на екостикерите – депутата от БСП
Коментари Харесай

Срам и позор! Опозиционерката Росица Кирова усвоила милиони от европроекти, сега играе за Тиквата

По умря на властелина на екостикерите – депутата от Българска социалистическа партия Петър Кънев, който изяснява пред свои и пред непознати, че е в политиката, с цел да пази бизнеса си, върви и новата политическа звезда от Видин Росица Кирова, която от координатор на Слави влезе в джипката на премиера и поведе партията на властта в района. Както печатницата на Кънев бе съфинансирана по европроект за над 2 млн. лева на подконтролното му Министерство на стопанската система, с цел да купи машината, с която ще ни печата 6 млн. противозаконни екостикера по 20 лева парчето за 3,7 млн. транспортни средства в България и по този начин всяка година, дамата, която от години се води водач на опозицията в северния регионален център е усвоила посредством компанията си европроект от същата стратегия на Министерството на стопанската система и още един на обща стойност 1 416 809 лева, сочи регистърът. Това е нейната компания „ Дунавски дренажен флот “.
Също като водач на видинската съпротива, та и общински консултант, с цел да бъде спорът на ползи цялостен, компанията, представлявана, ръководена и притежавана от Росица Любенова Кирова, подписва контракт с ВиК – Видин. Това е евентуално единственият контракт в света, чиято стойност не е конкретизирана даже в специфичната рубриката „ Цени” в договора. Което го прави и заслужен за подробно следствие от многото органи, свързани с предотвратяването и разкриването на корупцията.
Дамата, която очевидно ловко употребява политиката, с цел да върви бизнесът й – и той напряко тича, е усвоила и още 19 600 лева посредством компанията си „ Гама Комерс “.
Но най-вече нашумя друго сдружение на Росица Кирова. То се назовава „ Интер Солар 12 “ и в него тя е съдружничка с Екатерина Илиева Марчокова – Стоянова. Това е не просто партньорката в „ Солар Грийн Енерджи “ на Гинка Върбакова, само че беше и нейна говорителка след първичното медийно крушение на кандидатката за закупуване на най-голямото енерго в България – ЧЕЗ, фамозната Гинка Върбакова. Никой не е пропуснат и нищо не е забравено.
Това пък бе разкрито от водещия проверяващ публицист Атанас Чобанов, който написа: „ Дамата от джипката на Борисов - Росица Кирова, е съучастник с някогашната собственичка на „ Инерком “ ЕООД Екатерина Марчокова - Стоянова, говорителката на Гинка Върбакова. Това разкрива търсачката за свързани лица на БРРД”.
Всеки може да види регистъра и да се убеди на неговия уебсайт bird.bg.
Накрая идва и най-забавното. Преди да стане водач на опозицията във Видин с поддръжката на „ Движение 21 “, Вътрешна македонска революционна организация и „ Екогласност “, а по-късно да отиде при Слави Трифонов като регионален координатор, Росица Кирова е определена за общински консултант като №2 в листата на.... ГЕРБ, както виждате на документа за избор на представителите в градския парламент преди 10 година

Очаквайте продължение!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР