По петите на новия GranTurismo, Maserati се готви да представи

...
По петите на новия GranTurismo, Maserati се готви да представи
Коментари Харесай

Заснеха Maserati GranCabrio

По петите на новия GranTurismo, Maserati се готви да показа най-новата итерация на GranCabrio с каросерия. В този случай се организират проби при студено време.

Екстериорният дизайн на GranCabrio е непосредствен до този на купето GranTurismo. Камуфлажът скрива съответните елементи, само че наподобява, че двата модела имат една и съща предна и задница. Очевидно главното изключение е текстилният покрив на този модел, а не закрепеният корав покрив на другия модел.

 

Всички признаци сочат, че GranCabrio ще има общи задвижващи елементи с GranTurismo. Очаквайте да започва с 3,0-литровия V6 с две турбини Nettuno на Maserati. При твърдия покрив задвижващият елемент развива 489 к. с. (365 киловата) и 442 фунта стерлинги (600 Нютонметра) въртящ миг в модификацията Modena или 550 к. с. (410 кВт) и 479 фунта стерлинги (650 Нм) в модификацията Trofeo.

 



Maserati ще предлага и изцяло електрическа версия на GranCabrio Folgore. Тази настройка в GranTurismo се състои от три електромотора - един начело и два откъм гърба. Общо задвижващият елемент има мощ 750 к. с. (560 kW) и въртящ миг 995 lb-ft (1350 Nm). Батерията е с потенциал 92,5 киловатчаса.

 

 

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР