По очевидни причини в момента си стоим вкъщи повече от

...
По очевидни причини в момента си стоим вкъщи повече от
Коментари Харесай

12 британски криминални поредици – точно като за локдаун

По явни аргументи сега си стоим у дома повече от всеки път. Това си има своите безспорни преимущества. И едно от тях е, че можем в действителност да се потънем в някоя вълнуваща, без значение какъв брой сезона и епизода има. Дори колкото повече – толкоз повече добре прекарано локдаун време. 

Винаги сме си падали по престъпните. Не е ясно обаче за какво в последно време във всеки сходен просто се стига до кървава баня и това е. Къде останаха артистичните, заплетени, гъделичкащи мозъка истории? Бързаме да ви успокоим – не са изчезнали, има ги и носят обезпечено наслаждение! Някои от тях идват със съществени поръчки като 186 часа крими внушаемост. 

Знаем, че британските села в действителност не са огнища на принуждение и закононарушения с по-висок процент на убийствата от Тихуана или Каракас. Но пренебрегвайки това, съставихме лист с най-пасторалните и някак спокойни, но определено очарователни мистерии, разиграващи се в британски селца. Ще ви станат обичани – изключително в случай че се окаже, че нищо не ви работи по-успокояващо от едно ликвидиране преди лягане.

" Инспектор Морс " (Inspector Morse)

Тук ви чакат 33 двучасови епизода – чиста приятност. 

Главният контрольор Е. Морс (Джон Тоу) е корав, ерудиран и изцяло брилянтен детектив, който обича да прави нещата по собствен личен метод. Харесва оперното изкуство и може да се назова интелектуалец. Никой даже не знае какво е неговото име (е, за известно време). Малко придирчив, само че постоянно професионален, той и неговият злополучен сътрудник, замисленият детектив сержант Луис (Кевин Уейтли), вземат решение невъзможни убийства в и към Оксфорд. Да, тъкмо по този начин, в Оксфорд има тонове и тонове убийства. А Морс и Луис си умират да ги разплетат до дъно, без значение, че некадърният главен шеф Стрендж (Джеймс Гроут) от време на време им пречи. Сценарият е по претекстове от романите на Колин Декстър. 



Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР