По неясни до момента причини Христо Стоичков слага край на

...
По неясни до момента причини Христо Стоичков слага край на
Коментари Харесай

Мексиканският канал TUDN смени Христо Стоичков с друг коментатор

По неразбираеми досега аргументи Христо Стоичков поставя завършек на коментаторската си кариера. От няколко месеца насам футболната легенда е скъсал с основания в Щатите мексикански състезателен канал TUDN, за който работи като анализатор в продължение на десетилетие.

 

Последният му ангажимент бил през юли, когато коментирал дебюта на Лионел Меси за „ Интер “ (Маями) в американското състезание МЛС. След това Камата се прибра у нас и прави пари от личния си фешън бизнес и от цялостен куп тв реклами.

 

Припомняме, че Стоичков се пресели в Съединени американски щати и стартира медийната си кариера там през 2013 година

Най-често разясняваше мачове от Мексико и Шампионската лига, а по време на международни и европейски шампионати отиваше на крайници, с цел да интервюира огромните футболни звезди.

Според изказванията десетилетие по-късно, славният му имидж към този момент се е изчерпал и от управлението на канала решили да го сменят с нов коментатор.

 

Запознати разясняват, че това е нормална процедура за спортни малките екрани от подобен диаметър. През цялото десетилетие в ефир Камата се радваше на висок рейтинг, което му донесе шест награди „ Златен глобус “, а с времето стана и най-скъпо платеният коментатор в канала, прибирайки хонорар от 44 000 $. С тази сума Стоичков е изпреварил по заплащане сътрудника си деец Омар Тапия, който минава като тамошния Петър Василев – Петела.

 

 

Последната му изява в Щатите бе много специфична – в средата на юли, той бе част от публично посрещане на Лео Меси в Маями и разяснява дебютния му мач за локалния „ Интер “.

Скоро по-късно Стоичков се прибра у нас и се застоя на родна земя. Заради неналичието на свежи възнаграждения от малкия екран, ускори бизнес начинанията си. Модната марка с името му върви сполучливо, а марката се ръководи от огромната му щерка Мика Стоичкова, която е с тапия за състезателен мениджмънт. Отделно от всичко това се снима и в рекламни клипове като на някои е с внучка си Миа.

Източник: Уикенд

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР