Оказва се, че легендарният актьор Славчо Пеев, който напусна този

...
Оказва се, че легендарният актьор Славчо Пеев, който напусна този
Коментари Харесай

Славчо Пеев остави наследниците си с пръст в уста

Оказва се, че именитият артист Славчо Пеев, който напусна този свят на 27 февруари, не е оставил безусловно никакво завещание – нито парцели, нито пари. Той нямал и лично жилище, а банковата му сметка била като на характерен роден пенсионер – в нея имало под 1000 лева

 

Преди години той имал къща в центъра на София, с която се наложило да се раздели, с цел да получи апартамент като обезщетение. Въпросният парцел обаче бил взет от брачната половинка му след развода, а Славчо заживял в общинско жилище чартърен. Имал опция да откупи жилището на държавна цена, само че неизвестно за какво, не го направил. Това е и повода, заради която синът и щерка му, не наследили нищо от родителя си и не крият, че останали доста сюрпризирани от този факт.

Колеги на Пеев издават, че той бил извънредно безгрижен освен във връзка с материалното, а и към здравето си – доста подценявал заболяванията и отказвал хоспитализация, даже когато било неотложно да е под лекарски контрол.

 

Здравословното положение на артиста се утежни фрапантно в края на 2021 година, когато на снимачната площадка на реклама на хазартна компания с присъединяване на Димитър Рачков и Христо Стоичков, се заразил с COVID-19 и стигнал до болница. Там съумели да го позакрепят, само че провалите, които болестта нанесло върху организма му, се оказали съдбовни.

Инфо: Уикенд

Тагове: Славчо Пеев актьор имоти наследство наследници

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР