се измъкна съдебно от попечителството на баща си Джейми още

...
се измъкна съдебно от попечителството на баща си Джейми още
Коментари Харесай

Бритни Спиърс продължава да оре по дъното, излиза с пандизчия

се измъкна правосъдно от попечителството на татко си Джейми още през 2021 година, само че ще би трябвало да му заплати към 2 млн. $. Според клюкарската платформа TMZ съдът е решил певицата да поеме правосъдните разходи на баща си в размер на 2 млн. $. Самата тя пък е изхарчила най-малко двойно повече за юристи, тъй че целият развой й коства към 6 милиона.

Поп принцесата попадна под опеката на татко си през 2008 година след нервозен срив, подбуден от пристрастяването й към алкохола и опиатите. Тя твърди, че баща й Джейми я е малтретирал по време на настойничеството, като изцяло направлявал живота и финансите й. Бритни Спиърс призна, че й било неразрешено да забременява и даже е била принудена да си постави серпантина срещу волята си.

Откакто е самостоятелна от татко си, Бритни не се умори да прави изцепки. Миналото лято тя се разведе със брачна половинка си Сам Асгари след единствено година брак. Започнаха да я виждат в компанията на разнообразни мъже, а в обществените мрежи певицата постоянно разгласява видеа, на които танцува разголена. Това сложи под подозрение психическата й улегналост.

Буквално ден след правосъдното решение Бритни отново се замеси в скандал. Тя беше изловена от папараци в мерцедеса си дружно с някогашния пандизчия Пол Солис, който май е новото й гадже. При появяването на фотографите тя толкоз се сгърчи в колата си в опит да се скрие, че даже пукна с ритник предното стъкло на возилото.

Източник „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР