Рейчъл Райли и съпругът й Паша Ковалев бяха забелязани да

...
Рейчъл Райли и съпругът й Паша Ковалев бяха забелязани да
Коментари Харесай

Рейчъл Райли и Паша Ковалев се разгорещиха на улицата, след като подкрепиха Strictly Come Dancing pal

Рейчъл Райли и брачният партньор й Паша Ковалев бяха видяни да се прегръщат пред спектакъл в Лондон през уикенда, като двойката се наслаждения на вечерна среща дружно.

38-годишният водещ и 44-годишният професионален танцьор Паша бяха в Лондон Паладиум в Уест Енд в събота. Двойката сподели поддръжка за някогашния сътрудник на последния от Strictly Come Dancing Йоханес Радебе, 37, на новото му турне, House of Jojo, като те бяха измежду публиката за него.

Двойката беше снимана на мястото и по-късно бяха видяни да си потеглят дружно. Снимките демонстрират Рейчъл и Паша - които започнаха романса си, откакто бяха партнирали дружно в шоуто на Би Би Си през 2013 година - комфортно на улицата.


Те бяха видени да вървят ръка за ръка след събитието. Двамата също бяха видени да се целуват, като една фотография ги показваше прегърнати в целувка, до момента в който стояха дружно на тротоара, откакто напуснаха залата. Съдомакинът на Countdown Рейчъл е забелязана с ръка покрай врата на брачна половинка си, до момента в който Паша обгръща к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР