Оказва се, че легендарният актьор Славчо Пеев, който напусна този

...
Оказва се, че легендарният актьор Славчо Пеев, който напусна този
Коментари Харесай

Славчо Пеев не остави нищо на наследниците си

Оказва се, че именитият артист Славчо Пеев, който напусна този свят на 27 февруари, не е оставил безусловно никакво завещание – нито парцели, нито пари. Той нямал и лично жилище, а банковата му сметка била като на характерен роден пенсионер – в нея имало под 1000 лева

 

Преди години той имал къща в центъра на София, с която се наложило да се раздели, с цел да получи апартамент като обезщетение. Въпросният парцел обаче бил взет от брачната половинка му след развода, а Славчо заживял в общинско жилище чартърен. Имал опция да откупи жилището на държавна цена, само че неизвестно за какво, не го направил. Това е и повода, заради която синът и щерка му, не наследили нищо от родителя си и не крият, че останали доста сюрпризирани от този факт.

Колеги на Пеев издават, че той бил извънредно безгрижен освен във връзка с материалното, а и към здравето си – доста подценявал заболяванията и отказвал хоспитализация, даже когато било неотложно да е под лекарски контрол.

 

Здравословното положение на артиста се утежни фрапантно в края на 2021 година, когато на снимачната площадка на реклама на хазартна компания с присъединяване на Димитър Рачков и Христо Стоичков, се заразил с COVID-19 и стигнал до болница. Там съумели да го позакрепят, само че провалите, които болестта нанесло върху организма му, се оказали съдбовни.

Автор: Уикенд


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР