По мое време имаше съхранена институционалност и административен ред, дори

...
По мое време имаше съхранена институционалност и административен ред, дори
Коментари Харесай

Ренета Инджова: Либерализмът, който преследват нашите управляващи, се превърна в безправие

По мое време имаше съхранена институционалност и административен ред, даже от предишното. Сега е вакханалия, умишлено реализирана, с цел да може всеки да прави каквото си желае. Липсата на този институционален порядък - всички работят едвам не заспят. Когато ги няма механизмите на салда и контрабаланси всяко нещо остава ненаказано . Това съобщи пред Нова телевизия Ренета Инджова.

Либерализмът, който преследват нашите ръководещи, се трансформира в беззаконие и липса на всевъзможен ред.

Относно прилика с нейното държавно управление и настоящето, Инджова изясни, че не се случи поддръжката на Филип Димитров - " българската народна власт се оказа един нероден Петко в опит да излъжем света и всички останали направихме собствен личен обзор . С смяна към бандитизъм. Това не е методът, по който България да влезе в света . Опити за колаборация сред ляво и дясно ги имаше, само че това не значи, че и в този момент би трябвало да ги има ".

Да седят всички на публичните фондове - нашите не познават мехамизма да се разпределя прихода, зад който стои артикул. " Няма значение кои ще са ни ортаците, когато би трябвало да присвояваме публичния запас ", заключи обстановката някогашният министър председател.

На въпрос за какво Любен Беров е бил наименуван " сламения човек ", тя отговори, че е основал един чадър всеки да прави каквото си желае.

Протестът е нещото, което изяснява на хората, че ние би трябвало да минем през избори по-често, тъй като нямаме традицията да разпознаваме същински от лъжливи политици.

" След като сме поставили за министър председател човек, който не се е научил да приказва, камо ли да упражнява политика. Докато се сменят всички вероятни псевдолидери и лъжливи фигури. Другото е държавното устройство във функционалния ред и разпоредбите , които действат ", сподели Ренета Инджова.

Говоря за опциите на политическата логичност, да се случват с такава периодичност служебни държавно управление, това значи, че в парламентарната система има огромен недостатък . Президентът (Румен Радев - б.р.), който е най-демократично определения от всички останали - седи и следи всички в изискванията на война, на енергийна, институционална рецесия, в случай че той единствено договаря, слуша, споделя нищо незначещи неща, значи, че той взе участие. Президентът Желев разбра каква би трябвало да е била неговата роля, само че едвам в края на живота си, сподели Инджова.

Нашият президент би трябвало умишлено и независимо да вземе решения за нашия политически живот, само че той не е поел отговорност. Тази отговорност не е както децата - да се извинят на учителката, а позиция пред народ, че умишлено е осмислено неверно направеното, провокирало нездравословни за страната и народа последствия.

Допуснаха неточност тези, които ме позволиха до властта. Моята неточност евентуално е била, че служенето на народ, полезностите... става известно, че не (става така), добави Ренета Инжова.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР