По-малко от седмица след рождения си ден и броени дни

...
По-малко от седмица след рождения си ден и броени дни
Коментари Харесай

Тони Димитрова: Рождените дни в детството ми бяха скромни, защото са скоро след Нова година


По-малко от седмица след рождения си ден и броени дни преди имения, певицата Тони Димитрова беше посетител в предаването „ 120 минути “. Музикалната легенда описа пред водещия Светослав Иванов за рождените дни, които е имала като дете.

Тя показа, че празненствата са били скромни, тъй като родителите ѝ не са можели да си разрешат да харчат доста пари. А повода за това е, че рожденият ѝ ден е на 10 януари – дни след коледните и новогодишни празници, които са свързани с пазаруване на доста дарове и надлежно с харчене на доста пари.



Въпреки това бъдещата певица си е изкарвала доста добре с другари.

Тя описа, че родителите ѝ са я научили най-много на усърдие, уместност и честност. И двамата са били хора, които доста държат на дисциплината – майка ѝ е учила за учителка, а татко ѝ е бил боен. Колкото и да е изненадващо, военният е бил по-мек с децата си.

Тони Димитрова е имала шарено детство, изпълнено с доста местения. Първите си години е прекарала в Звездец, по-късно са отпътували за Сливен, а най-после и за Бургас – обичания град на певицата.

Тя показа, че ѝ е тъжно за децата през днешния ден, които са по-отдалечени едно от друго, в сравнение с когато и да било. От една страна повода за това са противоепидемичните ограничения, които пречат на връзките на всички, само че от друга са и мобилните телефони, които отвличат цялото им внимание.



През 2020 година тя беше една от първите обществени персони, които приканиха хората да са по-сплотени пред лицето на пандемията. За нейно отчаяние, това не се случи, а даже в противен случай – хората се разделиха на лагери.

Затова певицата си е основала безотказна система за справяне с прекомерно нападателни и шумни хора в обществените мрежи. Ако попадне на подобен, просто го блокира и към този момент не се занимава с него.

Все отново се надява тези хора да не станат част от тези над 32 000 фамилии, които пострадаха от вируса. Самата тя загуби непосредствен и схваща болката на тези фамилии.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР