По-малко от месец преди финала на Фермата“, в риалитито дойде

...
По-малко от месец преди финала на Фермата“, в риалитито дойде
Коментари Харесай

Мъжете свалиха над 30 кила във Фермата“, жените надебеляха

По-малко от месец преди финала на „ Фермата “, в риалитито пристигна времето на истината. В стопанството беше импортиран кантар, а кандидатите за стоте бона трябваше да се претеглят, с цел да стане ясно кой се е стопил и кой е надебелял.

Оказа се, че най-силно се е вталил хлебарят Финци, като от плещите му са паднали близо 20 кила. От впечатляващите 113 кг, той е олекнал до 94. „ Ако поостана още малко в стопанството, ще вървя след ориста на пясъчните дюни по българското Черноморие - ще изчезна вечно “, пошегува се един от най-работливите участници в предаването. Строителят Калин също регистрира 10 кг надолу и по-стройно тяло. Останалите мъже във „ Фермата “ обаче не можаха да се похвалят с сходни резултати. 



Кантарът регистрира два-три кг по-малко и при две от дамите - яхтената стюардеса Хепи Ванче и някогашната хандбалистка Камелия. Неочаквано обаче се оказа, че макар тежкия физически труд и оскъдните порции, някои участнички са надебелели. От 45 кг, учителката Нина е станала 48. Най-силно пък се е закръглила многодетната майка Веселка - от 49 на 54 кг. Факт, който някогашната конярка си изяснява с главно тестената храна в стопанството и постоянното ястие по три пъти дневно, каквото тя рядко си разрешава отвън фермата.



Най-силно се е закръглила многодетната майка Веселка - от 49 на 54 килограма
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР