По искане на Софийска районна прокуратура, съдът задържа под стража

...
По искане на Софийска районна прокуратура, съдът задържа под стража
Коментари Харесай

Съдът задържа под стража жена за кражби, съобщи СРП

По искане на Софийска районна прокуратура, съдът задържа под стража 44-годишна жена за обири, осъществени в изискванията на продължавано закононарушение.

От декември 2022 година до 24.03.2023 година, К.Л. е работила като домашна помощница при семейство от гр. София, ул. " Райко Алексиев ". Тя е упрекната за това, в изискванията на продължавано закононарушение с 4 действия, е присвоила сумата от 2755,83 лв., и движимости, представляващи слънчеви очила и сенки за очи на скъпа международна марка от владението на Д.Т.

За времето от 12.03.2023 година до 29.03.2023 година в от жилище в ж.к " Манастирски ливади " в град София, в изискване на продължавано закононарушение с 2 действия , К.Л. е лишила парична сума на обща стойност 2 092, 73 лв. от владението на К.О. и А.О. Обвиняемата е била наета за домашна помощница от потърпевшите.

К.Л. е арестувана за период до 72 часа . По случая са формирани две досъдебни производства за закононарушения по член 194, ал.1, вр. 26, ал.2, вр. алинея 1 от Наказателен кодекс и по член 194, алинея 1 вр. член 26, алинея 1 от Наказателен кодекс.

Състав на Софийски областен съд, по искане на наблюдаващия прокурор, постанови най-тежката мярка за неотклонение - " задържане под стража ". Мярката за неотклонение предстои на обжалване пред Софийски градски съд.
 Столичната полиция задържа двама за грабеж на бижута от жилище
Столичната полиция задържа двама за грабеж на бижута от жилище

Установено е, че са набелязвали деликатно адреси за обири
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР