По искане на “Демократична България в Пловдив съдията по делото

...
По искане на “Демократична България в Пловдив съдията по делото
Коментари Харесай

По искане на ДБ Пловдив избраха публично съдията по делото за варненските акции на Панаира

По искане на “Демократична България ” в Пловдив съдията по делото за варненските акции на Панаира беше определен обществено.

„ Както към този момент предупредихме, Георги Гергов апелира отхвърли на Търговския указател да впише варненските акции на Панаира в следеното от него сдружение „ Пълдин Туринвест “. Заради големия публичен интерес по проблема и значимостта на ориста на Международния панаир, внесохме през днешния ден сутринта искане в Окръжния съд в града на тепетата за обществено систематизиране на делото “, оповестиха съветниците от Демократична България в Общинския съвет на Пловдив.

След като молбата им беше задоволена доста бързо, в 14 часа, на правилото на инцидентното систематизиране арбитър Миглена Площакова, началник на Търговско поделение в съда, в наличието на медии и жители, за арбитър беше определен Симеон Захариев. Делото ще се гледа по общия ред.

“Публичността и прозрачността на дейностите по въпрос с толкоз висок публичен интерес е извънредно нужна и ще способства за повишение доверието и в правосъдната система ”, разяснява след процедурата ръководителят на групата съветници от Демократична България - Пловдив юрист Веселина Александрова.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР