По-интересни ще бъдат президентските избори заради силните кандидатури, които се

...
По-интересни ще бъдат президентските избори заради силните кандидатури, които се
Коментари Харесай

Калоян Велчев: Ако има правителство, ще се формира около партията на Кирил Петков

" По-интересни ще бъдат президентските избори поради мощните кандидатури, които се появиха в последните седмици. Проф. Анастас Герджиков и Лозан Панов напълно трансформираха динамичността на тази акция, тя към този момент е с отворен край, успеха на Румен Радев не наподобява към този момент по този начин предрешена. Парламентарните избори ни поумориха и по тази причина са една концепция по-малко забавни. Дори и да успеем да имаме държавно управление, надали ще успее да изкара цялостен мандат ".

Това сподели политологът Калоян Велчев.

Според него Движение за права и свободи вършат непредвиден ход с номинацията на кандидатпрезидентска двойка и може би една от задачите е да бъде мобилизиран техният електорат, а и да покажат на какво са способни.

" Делян Пеевски да води листа е демонстрация на неприятен усет. И провокация... Кандидатурата на Карадайъ значи, че Герджиков ще получи по-нисък резултат на първия тур и може да се окаже, че борбата за второто място ще е сред Герджиков и Панов. Мисля, че в случай че Лозан Панов стигне до балотаж, ще е по-опасен съперник за Радев ".
 Бенатова: Сега е серията за анти-Слави говорене Бенатова: Сега е серията за анти-Слави говорене
" По бтв приказва един млад политолог. Казва се Калоян Велчев. Заслушвам се. Доста е безапелационен и признавам, че ми харесва. После кадъръ...

По думите на политолога ролята на Движение за права и свободи в българската политика стартира да понижава.

В предаването " Нещо повече " Велчев акцентира, че в случай че има държавно управление в идващия парламент, то ще се образува към " Продължаваме промяната ".

" Въпросителната е не дали Политическа партия ще ръководят, а с кого ".

Парламентарната акция има заплаха да прерасне в конфликт сред Румен Радев и Бойко Борисов, счита политологът, " тъй като на Радев му е по-удобно да не влиза в директен конфликт с кандидатите за неговия пост, а да отиде в паралелната акция и да стартира да атакува Борисов, а Борисов също реагира прочувствено и не оставя нещата ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР