По интересен начин обясни това дали се чувства разочарован от

...
По интересен начин обясни това дали се чувства разочарован от
Коментари Харесай

Проф. Чорбанов, ИТН: Аз лично не съжалявам, че останахме под бариерата

По забавен метод изясни това дали се усеща отчаян от оставането на " ИТН " под бариерата за влизане в Народното събрание някогашният народен представител от партията проф. Андрей Чорбанов.

" Оказа се, че всички мои близки и другари са дали своят вот против мен, с цел да мога да се върна в института на работа, да ме виждат по-често, да бъда свободен, да не бъда под напрежение и раздразнителен. И назад - всички хора, които не ме харесват от института, са дали своят вот да бъда народен представител, с цел да не ме виждат там. Фактът, че не сме минали бариерата за мен персонално е добър, тъй като това значи, че първата група хора са повече от втората ", изясни той в предаването " Лице в лице " по БТВ.

" Аз не съм си правил световни разбори. Мисля, че управлението ще ги направи. Аз постоянно съм възприемал себе си като специалист и по тази причина съм влезнал в политиката. Това беше едно бяло леке в обществото. Теми като обучение и просвета съвсем не се загатваха в Народното събрание. Да правиш политика за мен като пояснение е да можеш да реализираш хрумвания, които са добре за обществото. Ние напуснахме обединението, тъй като не се съблюдаваха нашите предизборни и следизборни съглашения. Това, което имахме като съдружно съглашение, не се спазваше. Ако се одобри, че ние сме били неприятните момчета, както постоянно се проповядва в редица медийни пространства, би следвало в този момент да няма проблем, тъй като нас ни няма в Народното събрание. Аз за себе си считам, че съм бил почтен и честен в решенията, които съм взел. Аз за себе си не скърбя за нищо ", безапелационен бе медикът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР