По инициативата на кмета на Община Стара Загора Живко Тодоров

...
По инициативата на кмета на Община Стара Загора Живко Тодоров
Коментари Харесай

Безплатен градски транспорт за всички старозагорски ученици

По самодейността на кмета на Община Стара Загора Живко Тодоров за поредна година публичният превоз, обслужван от общинското сдружение „ Тролейбусни и автобусни транспорти “, в Стара ще е безвъзмезден за всички възпитаници в първия образователен ден – 15 септември. Пожеланието към всички учащи е за здрава и сполучлива образователна година.

Преди първия образователен ден са освежени пешеходните пътеки към учебните заведения и детските градини. Местата за секване са обозначени със съответната отвесна пътна сигнализация, която да подсигурява сигурността на учениците.

Община Стара Загора насочва апел към всички водачи на пътя - Да пазим децата, освен когато се чака огромно раздвижване към учебните заведения и детските градини, а всеки ден, тъй като това е наша отговорност.

През новата образователна година 2021/2022 за първи път ще прекрачат прага на учебното заведение 1401 първокласници. Учениците и студентите постоянно образование, могат да употребяват месечни абонаментни карти за цяла градска мрежа, припомнят от общината.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР