По-голямата дъщеря на принц Андрю и Сара Фъргюсън няма социални

...
По-голямата дъщеря на принц Андрю и Сара Фъргюсън няма социални
Коментари Харесай

Заболяването, от което страдат принцеса Беатрис и съпругът й

По-голямата щерка на принц Андрю и Сара Фъргюсън няма обществени медии. Все още обществеността не е виждала лицето на дъщеричката й Сиена, която се роди още преди две години, а детайлностите за персоналния й живот са малко.
 Принцеса Беатрис, Едоардо Мапели Моци и вторият рожден ден на щерка им Сиена
Специален ден за принцеса Беатрис и брачна половинка й

Какво чества фамилията през днешния ден

Има тематики обаче, които принцеса Беатрис е подготвена да разиска, даже когато те засягат нейното персонално здравословно положение и това на брачна половинка й. Принцесата приказва искрено с Кейт Гигс в подкаста Lessons in Dyslexic Thinking, а тематиката беше дислексията.

Както 35-годишната Беатрис, по този начин й мъжът й Едоардо Мапели Моци страдат от дислексия. Затова тя разиска обстойно и необятно по какъв начин биха отглеждали щерка си, в случай че и тя се окаже със същата диагноза.
 Снимка 617611

" Като двама дислексици ще би трябвало да намерим метод като родители да подкрепим децата си по-най-добрия метод, в случай че и те са с дислексия. Но мисля, че най-важното нещо, което ще направя, в случай че са измежду щастливците с дислексия, е да употребявам всичко, което знам (за това положение - б.а) ", разяснява тя.

е дипломат на организацията Made By Dyslexia, която обезпечава всички запаси за научаваме повече за дислексията. Тя добавя, че доста хора, които се занимават с изобретателни действия като брачна половинка й, страдат от това положение.

" Много е забавно какъв брой доста бизнесмени са с дислексия и по какъв начин намират метод да прекрачат откритите граници. Именно такива хора биха могли да свържат изкуствения разсъдък с човечеството. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР