По думите ѝ е безотговорна спекулация, че въоръжаването ще вкара

...
По думите ѝ е безотговорна спекулация, че въоръжаването ще вкара
Коментари Харесай

Людмила Илиева: Нашето предложение за военна помощ и това на ГЕРБ бяха обединени

По думите ѝ е безотговорна нечиста сделка, че въоръжаването ще вкара България във война
Намери се консенсус сред предложенията на ДБ и ГЕРБ за даване на военна помощ и бяха обединени в едно. Съществена част от нашето не влиза в плана, който ще се гласоподава – за повишение на % от Брутният вътрешен продукт за защита. Ние желаеме да е 2%. Това разяснява за „ Твоят ден “ депутатът от „ Демократична България “ Людмила Илиева.

По думите ѝ е безотговорна нечиста сделка, че въоръжаването ще вкара България във война. „ Това е извънредно рисково за страната. Решението ни е закъсняло, то не поврежда ползите ни, а ни позиционира където би трябвало да сме. Трябва да защитим жертвата във войната. България би трябвало да съобщи ясно желание за присъединяване във възобновяване на Украйна “, изясни тя.

Според нея би било мощно смущаващо, в случай че предлагането за военна помощ за Украйна не бъде признато. „ Трябва обществено да заявим, че мястото ни е измежду цивилизованите страни. Имаме огромна диаспора в Украйна, това решение е, с цел да ги защитим. Има решения, които не би трябвало да бъдат взети със снишаване “, съобщи Илиева. 
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР