По думите на политолога Любомир Стефанов математически сметката не излиза.

...
По думите на политолога Любомир Стефанов математически сметката не излиза.
Коментари Харесай

Политолог: Ясно е, че който е влязъл във властта, по някакъв начин ще злоупотреби

По думите на политолога Любомир Стефанов математически сметката не излиза.

" Продължаваме Промяната " имат причини да останат на власт съвсем непременно. И търсят непременно поддръжка ", добави той.

" Скъпо ще ни коства от позиция на това по какъв начин на обществото ще му се затвърдят доста от съмненията във връзка с политическия развой, защото следим взаимно събаряне на маските от страна на " ИТН " и " Продължаваме Промяната ".

Ситуацията основава нова рецесия и ще докара до нови избори, в което няма нищо трагично ", сподели Анастас Стефанов.

" В момента фрагментираното посланичество ме навежда на мисълта, че идващите 4-5 държавни управления ще бъдат съдружни ", означи Любомир Стефанов.

Мнението на Анастас Стефанов е, че предлагането на Нинова за експертно държавно управление е избавителен пояс за оставане в границите на политическата обстановка, т.е. да не се върви на нови избори, само че по всяка възможност това е мъчно.

" Продължаваме с лайтмотива, че всичко е персонално. Няма политически причини. Електоратът чака политиците му да се държат обичайно. Ясно е, че който е влезнал във властта, по някакъв метод ще злоупотреби. В последна сметка има закони в тази страна и те са за всички ни. Коалицията е доста комплициран формат за ръководене. Внасянето на оставките на министрите в Народното събрание са знаците какъв брой скоро отиваме на избори ", разяснява Стефанов.

" Ставаме очевидци на липса на политически опит от страна на ръководството. Тази коалиция в нито един случай не успяваше да излъчи базов интегритет ", счита Анастас Стефанов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР