По думите на Иван Демерджиев органите на реда са подготвени

...
По думите на Иван Демерджиев органите на реда са подготвени
Коментари Харесай

Има сигнали и първи образувани производства за купуване на гласове

По думите на Иван Демерджиев органите на реда са готови да противодействат на купения избор

" В Министерството на вътрешните работи (МВР) има сигнали за подготовка за осъществяване на противозаконни дейности за манипулиране на изборните резултати, формирани са и първите производства ". Това сподели пред публицисти служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев, който беше формален посетител на честванията по случай националния празник на Република България, състояли се пред Паметника на Свободата на връх Свети Никола, съобщи Българска телеграфна агенция.

Той уточни, че по производствата текат съответните дейности и не може да разяснява детайлности. От думите му стана известно, че става въпрос за съответна партия, която има неоправдателна присъда и съглашение.

„ Вече има данни от предходните избори, в неоправдателните актове излиза наяве кой е купувал гласове “, означи Демерджиев.

Той изрази мнение, че с връщането на хартиената хартиената бюлетина интензивността на тези, които желаят да манипулират изборните резултати, се покачва. „ Аз съм предизвестил нашите структури, нашата интензивност също ще бъде доста по-висока, вниманието ни ще бъде по-голямо, опитът, който натрупахме, е забележителен. Вярвам, че имаме сили, имаме воля изрично да противодействаме “, увери министър Демерджиев.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР