По думите на близките до двамата Елена и Евгени все

...
По думите на близките до двамата Елена и Евгени все
Коментари Харесай

Ето я истинската победителка! Елена печели „Ергенът“, ще се жени за Евгени

По думите на околните до двамата Елена и Евгени към момента са дружно и са на крилете на любовта

Елена-Антоанета печели " Ергенът ", разбра " България Днес " от хора, свързани с предаването. Момичето е съумяло да грабне сърцето на пианиста Евгени Генчев, като този път нещата са станали съществени. Двамата в действителност са се влюбили един в различен по време на шоуто и даже считат да се оженят, откакто бъде излъчен и последният епизод. Дотогава по контракт те нямат право да афишират връзката и по тази причина сега поддържат връзките си " под прикритие ".

" Не съм женен и в никакъв случай не съм бил. Няма да разясня трудове по този мотив. Около мен няма кавги - нито свързани с дами, нито като цяло. Нормален мъж съм и като подобен съм благополучен, че влизам във формата ", сподели, преди да стартира шоуто, музикантът пред вестника.

Голямата победителка Елена-Антоанета също като възлюбения си е от Пловдив, само че сега живее покрай град Севлиево. Тя е публицист, текстописец и редактор в списание. Няколко години е живяла в Берлин, където граби от живота с цялостни шепи. Налага й се обаче да се реалокира в затънтената провинция, защото брат й минава през най-голямата контузия, която един родител би могъл да понесе. Въпреки че се възприема за благополучен човек, Елена-Антоанета мечтае да има някого до себе си. Смята, че най-добре би я схванал един музикант и човек на изкуството, какъвто е Евгени, и за пръв път в живота си усеща, че има опция да срещне огромната обич.

Мацката е безапелационна, че Евгени е от нейната " кръвна група ", и счита, че дружно ще бъдат доста щастливи. На влизането във формата тя му подари доста редки български семена. " Да ги посадиш с обичаната жена на мястото, на което ще свиете гнездо ", заръча 31-годишната госпожица на пианиста.

Елена дружно с още едно от девойките кандидатки за сърцето на ергена са единствените естествени дами.

" Напълно натурална съм - нямам силикон, хиалурон или филъри. И такава се одобрявам ", споделя Елена, която и очевидно преборва конкуренцията.

Само седмица след старта на новия сезон на " Ергенът " се завъртя клюката, че победителка ще е бесарабската българка Ирина Карабаджак. Това се случи, откакто при старта на предаването половинката на водещия на формата Наум Шопов - Теа Минкова, пусна стори в инстаграм с кадър по какъв начин дружно с Евгени и победителката от формата гледат пилотния епизод на " Ергенът ". На фотографията се вижда по какъв начин Евгени е вперил сантиментален взор към брюнетка с дълга права коса, която съвсем всички оприличиха на изкусителната Ирина. Оказва се обаче, че това е бил остроумен ход от страна на продуцентите, които, опарени от горчивия опит от предходната година, когато името на победителката - Виктория Капитонова, изтече незабавно след старта, са пробвали да подведат аудиторията.

В тил Елена и Ирина си наподобяват и са съвсем неразличими, само че " България Днес " разбра от сигурен източник, че дамата до Евгени в реалност е редакторката от Севлиево, която е станала и огромната победителка във формата. По думите на околните до двамата Елена и Евгени към момента са дружно и са на крилете на любовта. Двамата чакат края на предаването, с цел да се врекат във честност и да покажат на всички какъв брой се обичат.

" Ергенът " развихри пристрастеностите в мрежите

От самото начало предаването " Ергенът " развихри пристрастеностите най-много в мрежата, само че и отвън нея. " Голямо проваляне! Парад на силиконки, на джуки и празноглави госпожици с отблъскваща осанка и жестоко, вулгарно лъчение. Истински карикатури ", пишат фенове. Други отвръщат: " Какво се учудвате? Такъв е трендът на всички места - и по света младите по този начин наподобяват, само че пък това не значи, че са глупави. Вижте, че в предаването всички са с положителни специалности и няколко образования ", в отбрана на младите пишат консуматори.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР