По-добре късно отколкото никога… Казват мъдрите хора и ние се

...
По-добре късно отколкото никога… Казват мъдрите хора и ние се
Коментари Харесай

Екипът на Edna.bg – такъв, какъвто не сте го виждали досега…

По-добре късно в сравнение с никога…

Казват мъдрите хора и ние се съгласяваме изцяло с тях, тъй като от време на време не сме задоволително готови и узрели за нещата, които сами си пожелаваме и пришпорваме да ни се случат.

А ориста тихичко и безмълвно просто демонстрира със своите знаци по какъв начин колкото и да опитваме, няма да се получи, до момента в който не му пристигна времето…

Тази публикация е за едно заричане на екипа на Edna.bg от месец септември. Помните нашия Facebook пост, в който ви предизвикахме да ни зададете въпрос, а ние поемаме уговорката да ви отговорим на него. (припомнете си повече за самодейността ни тук )

Днес, малко позакъснели, ние се включваме, с цел да ви разкажем всичко, което вие пожелахте да научите за нас и нашата работа в обичания на всички ни Edna.bg.

Предварително се извиняваме за нашето закъснение и с ръка на сърцето ще заявим, че повода това да се проточи по този начин дълго бяха механически аргументи, свързани с първичната концепция, по която искахме да ви изненадаме.

Но всяко зло за положително! С високо вдигната глава и самоуверено отсичаме, че ние, девойките на Edna.bg, сме шеметни дами и макар всички компликации от време на време, не се отхвърляме!

И постоянно намираме метод.

Всъщност, в случай че все не знаете кои сме ние, дано стартираме с това да ви се представим.

Нашият главен екип от редактори се състои от 4 очарователни дами.

Вяра Иванова – тя е нашата „ машина “, както обичаме да я назоваваме. Вяра е най-изпълнителният редактор в целия свят, безпределно колегиална, работлива и точна. Умее да прави по 954958495 неща единствено за един ден, за което ѝ се възхищаваме. Ще я познаете по благите зелени очи, прелестния маникюр, с които постоянно ни изненадва при започване на работната седмица и с метода, по който може да се оправя с всичко едновременно!

 g

Велина Томова – тя е нашият „ начин на живот динозавър “, майтапим се с нея за това, защото тя е с най-богат житейски и професионален опит от нас четирите. Велина е невероятна жена, майка и брачна половинка, тя умее постоянно да провокира и надгражда себе си. Винаги нащрек за грешките в уеб страницата (разбира се, че и ние грешим), постоянно е идейна и търсеща. Ще я познаете по стилната къса коса и огромните ѝ сини очи, които могат да научат всичко!

 g

Росица Костадинова – тя е нашата пъстра приказност от цветове в офиса, момичето, което знае всичко за модата, за света на известните и пътешествията. Тя е способна да работи и в 1 през нощта, тъй че в случай че видите нова публикация в уеб страницата по това време на денонощието – нейна е! Росица е нашият гид в света на киното и постоянно ѝ се доверяваме за филмите с положителни сюжети. Ще я познаете по необятната усмивка, по това, че постоянно е облечена с пола или рокля и постоянно носи чаша за кафе в ръка (която много постоянно разлива – на подобаващи и несъответствуващи места – хаха).

 g

Аз, Мария Николова, съм основният редактор на уеб страницата, защото не се усещам удобно да приказвам за себе си, просто ще ви споделя, че постоянно се усмихвам, и в хубавите дни, и в по-неприятните моменти и че се старая постоянно да обединявам екипа на уеб страницата, с цел да работим все по-успешно и дейно и да сътворяваме най-прекрасното наличие за вас, читателите на Edna.bg. ( а който желае да научи повече за мен, може да го направи посредством моята визитка в уеб страницата тук )

 g

Разбира се, имаме си и богато портфолио от невероятни външни създатели – известни персони и експерти – с тях можете да се запознаете по-добре ТУК , в случай че не сте го създали до момента.

И не на последно място, имаме си и продуктов управител на уеб страницата – Елена Колева. Тя е основателят на Edna.bg, нейна е концепцията за концепцията и наличието, на което се наслаждавате всеки ден. Тя е дамата, която дава посока на нашата работа, която постоянно ни предизвиква и ни оказва помощ да се развиваме като хора и експерти. За нея не можем да кажем нищо друго с изключение на, че я считаме за жената-чудо и че се надяваме някой ден да успеем да надградим най-малко половината от нещата, които е постигнала тя.

 g

А в този момент, почтено и персонално, прекосяваме и към нашите откровени отговори…

Попитахте ни кои са Топ 10 на фантазиите, които желаеме да ни се случат в този живот, само че към момента не сме съумели да осъществяваме, както и какво съгласно нас пречи на хората да реализират желанията си.

Всъщност, ние, като всички дами, мечтаем за простичките, само че значими неща като здраве, благополучие и обич.

Вяра мечтае за международен мир. Тя в действителност признава, че въобще не може да се ограничи единствено с 10 фантазии и споделя, че нейните се множат и трансформират непрекъснато, тъй като другояче не е занимателно, Велина - за спокоен и благополучен живот за децата си, в действителност за всички деца. Както и морско въодушевление през цялата година, повече кураж за повече полети и дълъг живот, с цел да има време за четене на всички книги, които си заслужават, Росица мечтае да остарее в приказна Куба, а до момента в който стигне възраст за пенсиониране – да обиколи останалата част от света, да завоюва Пулицър и Нобелова премия за нововъведения в модата и връзките, а аз бленувам за повече от тези вдъхновяващи мигове, които те карат да се будиш рано и да гориш за хрумвания, изобретателни страсти и задвижват мотора на живота отвън зоната на комфорт.

Според нас аргументите, заради които хората не съумяват, са мързелът, неинициативността, страхът, непостоянството, прекомерното говорене и дребното дейности, както и това, че все чакаме. Всъщност имаме вяра, че няма различен миг от този „ тук и в този момент “ и във всяка една минута от живота си ние би трябвало да се стараем да даваме най-хубавото от себе си. Иначе постоянно ще се задоволяваме с не това, което желаеме, а с това, което има. А това не води до пълностоен и логичен живот.

 g

Попитахте ни също: какъв брой бързо можем да се приготвим за публична вечеря и какъв жанр на обличане избираме.

Вяра в действителност заобикаля да върви по публични вечери, а избира някой бар в центъра, кецове, тениска и мрачно червило. Слагането му лишава към 2-3 минути.

Велина е успявала за 28 минути. Все още чака мотив да си облече рокля с гол тил, а в всекидневието е работеща майка, тъй че стилът е най-много комфортен.

Росица наподобява и се усеща отлично в ярки цветове, които припомнят за лятото. И с изключение на, в случай че не получи покана от Кралицата за формален обяд, заобикаля всички нюанси на черното. Тя знае, че верните аксесоари към тоалета са game changer. Тя може да бъде подготвена както за 20 минути, по този начин и за 2 часа – зависи кой я чака.

А аз съм безжалостен обожател на всички nude нюанси и си признавам, че от време на време спекулирам с тях. В дрешника ми доминират главно пастелни цветове, както и класическите бяло и черно. За мен идеалното облекло за всеки един мотив е тениска, дънки, жилетка и спортни обувки. Мисля, че в тази композиция всяка от нас наподобява стилно и практично. Приготвям се за излизане доста бързо и съм извънредно точна. Разбира се, когато ми се отдаде опция, боготворя да нося рокли, да обувам токчета и да се контя.

Попитахте ни какъв вид отмора избираме. И до каква степен са значими удобствата при почивките, както и къде бихме избрали да пътешестваме по света.

Знаете ли, че предишното лято екипът ни си направи един необикновен уикенд в каравана на плаж Градина. Не беше по никакъв начин първокласно, дори в противен случай, само че все пак в съзнанието ни е като едно чудо. Беше в действителност незабравимо, тъй че през студените дни на зимата си мислехме единствено за тези прелестни мемоари с чувството на пясък, солена вода и леден сайдер.

Честно казано, всички обичаме пътешествията – взети дружно, сме обиколили половината земно кълбо, само че въпреки всичко мечтаем да забележим още от света.

Вяра мечтае да отиде в Нова Зеландия и да се запознае с някой хобит, Велина желае да отиде в Лисабон и Париж, а Росица тайничко мечтае още веднъж да се върне в Куба. А по отношение на мен – към момента не съм била в Тайланд и към този момент това е моята дестинация номер едно в листата с фантазиите.

Колкото до удобствата, всеки тип туризъм има своите плюсове и минуси, по тази причина избираме да не се ограничаваме единствено в едно направление и да черпим разнообразни типове авантюристичен прекарвания – и по-луксозни, и по-обикновени.

 g

Попитахте ни още: Имате ли свободно време за фамилиите си? Имате ли занимания? Как релаксирате? Имате ли занимание? Какво ви оказва помощ да забавите темпото?

Вяра споделя, че постоянно намира време за обичаните си хора, без значение какъв брой е натоварена, другояче животът не би имал необикновен смисъл. Напоследък (и извънредно учудващо) готвенето се е трансформирало в занимание, което я разтоварва и ѝ оказва помощ да се изключи от всичко и всички.

Велина е разделила дните си поравно сред работата и фамилията и е извънредно щастлива, че не ѝ се постанова да прави взаимни отстъпки в това отношение. Предпочита късите и чести бягства в хубаво СПА пред това да чака цяла година за едната почивка…

Росица се стреми постоянно да намира време за своето семейство и другари, без значение забързаното всекидневие. Тя счита, че точно другарството, любовта и щастливите мигове с околните, те вършат индивида, който си. Каквото и да се случва, тя съумява да открадне време и да „ избяга “ от задания и проблеми, въпреки и за 30 минути след работа. Едно кафе в приятна компания може да направи по-добър и най-натоварения ден. …

А аз боготворя разходките и приятните кафета от тези, в големите картонени чаши, на които написа името ти. Намирам очарованието в разходките в парк в градска среда, обичам излетите измежду природата, разходките по брега на морето, когато към момента времето не е удачно за плаж. Колкото повече прелестни слънчеви дни има в годината, колкото повече километри, събрани в крачки извървя, толкоз по-заредена се усещам.

Зададохте ни въпроса „ Как се борите с прекомерната приложимост на телефони и таблети при децата си? “

Сега ще ви издадем една загадка от „ кухнята “ на Edna и тя е, че от нас четирите, към този момент единствено Велина е майка. Велина счита, че битката е безмилостно жестока, неравна и с изменчив триумф. Това е част от живота на децата ни и не можем да ги лишим напълно от устройства. Но къде е границата, е мъчно да се каже. Впрочем, възрастните също прекаляват с използването на телефони и таблети, само че за това никой не приказва, за жалост.

 g

Ето и още един ваш въпрос: Можеш ли да живееш от писане в България? На публикации, рекламни послания или книги?

Благодарим ви за този въпрос, тъй като е доста добър и забавен. Да, можеш да живееш от писане в България. Да, надали ще станеш милионер, само че в случай че в действителност си надарен публицист, ще успееш. Това на процедура важи и за всяка друга специалност – в случай че си в действителност добър в това, с което се занимаваш, вярваш в себе си и работиш непрекъснато и настойчиво, постоянно ще бъдеш измежду първите в твоя отрасъл.

Ние благодарим на всички хора, които повярваха в нас и които ни дадоха опция тъкмо в този момент да бъдем в този необикновен екип на Edna.bg. Защото се считаме за същински късметлийки, че работим тъкмо това, което обичаме.

Още нещо от вас: Какво е мнението ви за брака? Бихте ли похарчили огромна сума за женитба или предпочитате единствено да подпишете и да отидете на някое екзотично място с обичания човек? Според вас бракът прави ли връзките сред една двойка по-стабилни?

Вяра е сантиментална душа и си признава, че желае да се види в бяла рокля някой ден, само че към момента се лута сред концепцията за „ Моята огромна, луда българска женитба “ и „ да избягаме единствено двамата на някой остров и да ни венчае шаман “.

Велина се омъжи на хубава фамилна гала край брега на морето, без да теглят със брачна половинка си заем за това, носи с наслада брачната си халка и счита, че бракът ти оказва помощ да не се откажеш при първата компликация. А и е прелестно да имаш една и съща фамилия с децата си.

Росица счита, че единственото доказателство за любовта на двама души е тяхното благополучие. Разбира се, би желала да се види в бяла рокля и жълти кецове, заобиколена от обичания мъж и най-близките си. Но дали ще е в града или на брега на Атлантическия океан – следва да бъде решено.

А аз искрено нямам доверие в щастливия брак, имам вяра в щастливите връзки. Някак повече образци за красиви и постоянни връзки виждам към себе си, които не са "облечени " в брак, влизат в полезрението в сравнение с другият вид. Но въпреки всичко в случай че в бъдеще се влюбя в член на кралското семейство и ми се отдаде опцията да нося семейството Уиндзор, няма да се двоумя!



Попитахте ни „ Знаете ли от какво тесто са забъркани мъжете? “

Честно казано – не сме сигурни, само че най-вероятно (съдейки по вкуса) е това, от което най-лесно се надебелява! (хи-хи-хи) Иначе по какъв начин ще си разбираем обстоятелството, че въпреки да знаем какъв брой са нездравословни от време на време, въпреки всичко си скапваме постоянно диетите с тях и бъркаме ли, грешим… Разбира се, всичко това е в кръга на шегата. Всъщност, по-важно е от какво тесто е забъркан мъжът, който сме избрали да бъде нашата половинка, нашият сателит в живота и нашата сродна душа. А и дано не забравяме, че тестото може да се меси и моделира, тъй че колкото повече време му отделяме, толкоз по-хубаво става то. Както споделят бабите – „ да втаса “. (подсмихваме се)

Попитахте ни интересуваме ли се от здравословното хранене? Спазваме ли някакви режими или диети, вървим ли на фитнес? Открили ли сме диета, при която да няма доста ограничения и хората да не се увълчват от апетит? Както и какво мислим за залитането в крайности при диетите?

Всички се стараем да се храним здравословно, само че сме на мнение, че човек не трябва да се лишава от обичаните си храни и би трябвало от време на време да се глези с тях (разбира се, отговорно). Всяка от нас е спазвала диети, само че най-хубавата диета постоянно се е оказвала щастливият и пълностоен живот. Затова се стараем по-често да залагаме на тази философия за хубава фигура и положителни мисли. Относно фитнеса – хммм – не е измежду най-любимите ни занимания, по-скоро сме почитателки на йогата, плуването, канго джъмпс, както и най-простичките извършения за цялото тяло на пода вкъщи с две гирички. А по отношение на режимите, няма да скрием, че сме се подлагали и на житния режим на Петър Дънов, постили сме преди Коледа, както и преди Великден. Вярваме, че те в действителност имат пречистваща роля върху съзнанието и организма ни, само че би трябвало да се ползват единствено след консултация с персоналния ни доктор. Твърдо срещу сме крайности, както в питателните режими, по този начин и във всяка друга житейска сфера.

 g

Още един въпрос: Здравейте, постоянно ли сте толкоз положителни, колкото е уеб сайтът? Ако ли не, то когато имате компликации и сте същински ядосани - защо ви се написа, за хубавите неща от живота или това, което в действителност преживявате и имате потребност да споделите проблемите.

Стараем се да сме положителни, въпреки че като всички хора, и ние имаме своите сложни моменти – и дружно, и поотделно. Обикновено настроението ни постоянно проличава в авторските ни публикации, които споделяме с вас, това за нас е „ дребна терапия “, която ни оказва помощ да преодолеем страстите, в които сме изпаднали.

Попитахте ни: С какво ви промени блогърството и от по кое време сте редактори на уеб страницата?

Хм, ами ние не сме блогъри. Ние сме редактори. Което пък от своя страна ни дава един доста по-широкообхватен взор върху обичаните неща на дамите. Повечето блогъри, в полза на истината, пишат за строго профилирани неща – или единствено за козметика, или единствено за мода, или единствено за пътешествия. Нашият бекграунд ни носи опцията да имаме умело мнение по повече въпроси.

Всъщност блогърите пишат за това, което вълнува най-вече тях, до момента в който ние пишем за всичко, което вълнува вас, нашите читатели. А и да не пропущаме обстоятелството, че ние постоянно ви съветваме кои са най-практичните и потребни хрумвания, които можете да приложите в всекидневието си и с това печелим вашето доверие. А в случай че би трябвало да сме съответни с какво ни е трансформирало блогърството – направи ни още по-добри редактори!

Бихте ли споделили с нас по една обичана кулинарна рецепта?

Любимата рецепта на Вяра е „ Чили кон карне “. Как да си го приготвите, можете да видите тук .

На Велина е ето този луксозен десерт .

Росица обожава да подготвя домашни сладкиши и курабийки. Една от обичаните ѝ предписания е завещание от баба ѝ, а сходна такава можете да видите тук .

А аз доста обичам комбинацията от пилешко и салата. Най-универсалната, лесна за подготвяне храна за всекидневието и същото време здравословна (е, от време на време не чак толкова). Но пък пилешкото във всичките му комбинации е по този начин вкусно, като ето това .

 g

Въпреки, че закъснях ще ви запитвам: знаете ли коя е най скъпата стая в един хотел?

Дали е единствено в хотел или въобще – не сме сигурни, само че сме уверени, че най-скъпата стая на света е онази, в която те чака твоята обич.

Какво ви въодушевява в забързаното всекидневие?

Колкото и клиширано да звучи – всичко! Колкото повече ентусиазъм откриваме в непознатите неща за нас, толкоз по-прекрасен осъзнаваме, че е животът!

Вярвате ли откровено, че 40 е новото 20 и за какво?

Абсолютно! А и дано отбележим, че нашият екип общо е на 114 години, тъй че дерзаем с цялостна мощ, тъкмо като 20-годишни.

 g

Написахте ни „ Благодаря,че ви има. Прекрасен ден! “

А ние ви благодарим за прелестните думи. И благодарим, че и вас ви има. Чувстваме ви като наши приятелки и усещаме, че сме част от едно цяло. Нашата работа и вашето самопризнание са взаимосвързани и едното не би могло да съществува без другото!

Благодарим на всички за прелестните въпроси и се радваме, че имахме опцията да ви разкажем повече за нас. Сигурни сме, че в този момент, откакто ни познавате още по-добре, ще ви бъде още по-приятно, когато четете нашите материали в уеб страницата.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР