По-добре късно отколкото никога. Гунди винаги е бил в сърцето

...
По-добре късно отколкото никога. Гунди винаги е бил в сърцето
Коментари Харесай

Батков: Фенове и ръководство трябва да се разберат, готов съм до помогна

" По-добре късно в сравнение с в никакъв случай. Гунди постоянно е бил в сърцето на множеството българи, освен в последователите на Левски. Голяма персона, джентълмен, родолюбец, футболист ", разгласи някогашният притежател на Левски Тодор Батков откакто сервира цветя на на новооткрития монумент на легендата Георги Аспарухов, съобщи кореспондент на БГНС.


" Прекалено доста пари влязоха във футбола, евентуално поради това към този момент няма толкоз кавалери във футбола. И в този момент има хора със спортно-технически и морални качества. Може би не може да пробият, погледнете школите и кажете дали най-хубавите деца получават късмет. Колко от българчетата получават късмет в нашите тимове?

Сега двама от Левски чакат да вземат поданство, с цел да играят за националния тим - до там го докарахме. Днес е мотив да се замислим, в това число БФС. Нужни са някакви предели - има тимове без българи в тима. Публиката върви и приветстваха не футболисти, а мемоари и емблема. ", сподели още някогашният притежател на " сините ".

На въпрос на медията ни за войната, като почитателите водят с управлението Батков съобщи: Веднъж вечно всички би трябвало да се помирят. Аз не съм се крил, даже когато са ме ругали. Трябва да продължаваме напред дружно. Трябва да се седне на месата и беседва. Готов съм да предизвиквам среща сред почитатели и управление. Доколкото знам има предпочитание да се разрешат проблемите. "

„ Най-сериозният проблем на Левски е с Национална агенция за приходите. Но въпреки това би трябвало клубът да е на равнище и спортно-технически. Към момента не стои неприятно. Има трима-четирима, които играят. Има и две-три момчета, които стоят на пейката, а би трябвало да им се дава късмет ", добави той.

" Първенството ще се реши от тима в Борисовата градина, Левски и Лудогорец. Очаквам победа другата седмица, както и през днешния ден. Локо Пловдив и Черно море? Видяхте през вчерашния ден Реал Мадрид какво направи с Жирона ", сподели още Тодор Батков. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР