По данни на Регионалната здравна инспекция за последното денонощие на

...
По данни на Регионалната здравна инспекция за последното денонощие на
Коментари Харесай

Три жени и един мъж са новозаразените с COVID-19 в Русе

По данни на Регионалната здравна ревизия за последното денонощие на територията на региона са регистрирани четири нови случая на ковид, заяви уеб сайтът " Дунав мост ".

Става дума за три дами на 24, 55 и 56 години, както и 32-годишен мъж. Всички те са от Русе и са в положително общо положение. Не демонстрират сериозна симптоматика и по тази причина са оставени под домашна изолираност.

Общо диагностицираните с COVID-19 в региона станаха 360, като дейните случаи са 65. От тях 18 са на болнично лекуване, а 47 са под домашна изолираност.

От дейните случаи 40% са мъжете, а дамите са 60%, което като численост е надлежно 26 и 39. Подобно е и разпределението при всички болни от началото на пандемията. 209 са дамите, а мъжете са 151 което в проценти е респективно 58% и 42%.

За миналите 24 часа има и осем пациенти с към този момент негативни PCR проби след боледуване, с което от началото на пандемията излекуваните от COVID-19 в Русенско станаха 276. Без смяна остава епидемиологичната конюнктура в дома за остарели хора „ Възраждане “, където излекуваните са 84 души, от които 74 са жители на общественото заведение, а останалите 10 са от личния състав, работещ там. Няма смяна в епидемиологичната конюнктура и в детска градина „ Мечо Пух “. Там инфектираните с коронавирусна зараза са 14 души, като 9 от тях са личния състав, а другите пет са деца.

Припомняме, че Областният действен щаб е в непрекъснат контакт с всички институции на локално, районно и национално равнище всекидневно следи обстановката с разпространяването на COVID-19 в района.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР