По-дълги дни, по-къси нощи, както и резервиран и натоварен социален

...
По-дълги дни, по-къси нощи, както и резервиран и натоварен социален
Коментари Харесай

Ретроградните планети през юли се увеличават и нагорещяват страстите!

По-дълги дни, по-къси нощи, както и запазен и претрупан обществен календар. Личи си, че е юли! Докато Слънцето се готви да се почувства вкъщи си, навлизайки в Лъв,  ретроградните планети през сегашния месец приветстват още един член в тима си: Венера . Тя елементарно ще се трансформира в звездата на шоуто това лято, което значи, че ще обръщаме много внимание на връзките си.

Така ретроградните планети през юли стават цели четири! Единствено планетата на любовта, удоволствието и творчеството Венера стартира противоположното си придвижване през настоящия месец, присъединявайки се към Сатурн, Нептун и Плутон, които я изпревариха през предходните.

Припомнете си какво да очаквате от следните ретрогради:







На 22 юли Венера стартира противоположното си придвижване във закрепения огнен знак Лъв (и то в същия ден, в който стартира сезонът на Лъва), а интервалът ще продължи до 3 септември.

Това е първият път, когато Венера ще бъде ретроградна в Лъв от 2015 година насам , тъй че безусловно ще сложи някои значими тематики на фокус съответно в дома, където е позициониран Лъвът в рождената ви карта.

Вижте в галерията тук какво може да чакаме от този интервал съгласно изданието:
 Какъв ще бъде интервалът на ретроградна Венера  Какъв ще бъде интервалът на ретроградна Венера  Какъв ще бъде интервалът на ретроградна Венера  Какъв ще бъде интервалът на ретроградна Венера
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР