По Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа слаб югозападен, след

...
По Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа слаб югозападен, след
Коментари Харесай

Слънчева събота, температури до 21 градуса

По Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа слаб югозападен, след обяд – до сдържан, югоизточен вятър. Максималните температури ще са 11°-13°. Температурата на морската вода е 8°-9°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала, след обяд по северното крайбрежие ще се усили.

 

В планините ще бъде най-вече слънчево, след обяд - с краткотрайни нараствания на облачността над масивите от Западна България, само че съвсем без превалявания. Ще духа сдържан северозападен, след обяд – югозападен, вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 9°, на 2000 метра - към 2°.

 

В неделя преди обяд ще доминира слънчево време. Вятърът ще е слаб от юг-югозапад. След обяд от запад облачността ще се усилва. Вятърът ще се ориентира от северозапад. Привечер ще стартират и превалявания от дъжд. Минималните температури ще бъдат сред 1° и 6°, а оптималните - сред 17° и 22°.

 

В понеделник вятърът от северозапад ще се усили, ще бъде сдържан, в Дунавската низина и Горнотракийската равнина - краткотрайно мощен. От запад на изток на доста места в страната ще има превалявания. Температурите ще се намаляват и към 14:00 ч. ще са от 7°-8° в северозападните региони до 16°-17° - в югоизточните региони.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР