По БНТ1 започна третият сезон на сериала Отдел Фалшива самоличност,

...
По БНТ1 започна третият сезон на сериала Отдел Фалшива самоличност,
Коментари Харесай

Гледаме нови епизоди на шпионския сериал със Захари Бахаров

По БНТ1 стартира третият сезон на сериала Отдел Фалшива идентичност, който се излъчва всяка делнична вечер. Обществената телевизия ще излъчи петте сезона на френския шпионския сериал, който е разгласен за лентата с най-големи доходи съгласно френската боксофис-класация. Сериалът e продуциран от Канал+, по концепция, сюжет и постановка на Ерик Рошан, а в основните функции са Матийо Касовиц, Сара Жиродо и Жан-Пиер Дарусен.

 

В поредицата има съществено българско наличие в лицето на Захари Бахаров, който играе основна роля в трети сезон, Александър Сано, Миглен Мирчев, Башар Рахал. Един от операторите на епизодите е Любомир Бахчев.

 

В основата на сюжета в 3 сезон е задържането на Гийом Дебаи – Малотрю, чиновник на Главна дирекция за външно разузнаване като пленник от Ислямска страна. Преместван от лагер в лагер, малтретиран и отслабен, той е покрай обезсърчение. В Париж, Дирекцията е изправена пред алтернатива: би трябвало ли да спасят човек, който стана двоен сътрудник, работещ за Централно разузнавателно управление на САЩ.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР