Пловдивският апелативен съд потвърди като правилно и законосъобразно определението на

...
Пловдивският апелативен съд потвърди като правилно и законосъобразно определението на
Коментари Харесай

Апелативният съд в Пловдив потвърди мярка "подписка" на мъжа, обвинен в убийството на сина си

Пловдивският апелативен съд удостовери като вярно и законосъобразно определението на Окръжен съд - Пловдив, с което бе наложена мярка за неотклонение "подписка ", по отношение на Костадин П., упрекнат в убийството на сина си.

Това оповестиха от пресцентъра на Съдебната палата и разясниха, че магистратите не са почели настояването на Окръжна прокуратура за взимане на мярка за неотклонение "задържане под стража ". Спрямо Костадин П. е повдигнато обвиняване за това, че на 23 септември в землището на Куклен, местността Сай дере, съзнателно е умъртвил рождения си наследник С. П.. На правосъдното съвещание са показани доказателства за отличните характеристични данни на обвинения, както и за грижите, които е полагал дружно със брачната половинка си за лекуване на сина им С. П. от наркозависимост в продължение на повече от 10 години. Социалните служби са поверили на Костадин П. и брачната половинка му за развъждане 7-месечното им внуче от деня на изписването на бебето от родилния дом за период от две години.

В последната си дума пред съда обвиненият описа за ужаса и ежедневния тормоз, на който сина му С.П. е подлагал години наред цялото семейство и изиска да му бъде даден късмет да отгледа внучето си. Определението е дефинитивно и не предстои на митинг и обжалване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР