Пловдивският апелативен съд остави зад решетките 22-годишния Иван К., обвинен

...
Пловдивският апелативен съд остави зад решетките 22-годишния Иван К., обвинен
Коментари Харесай

22-годишен отвлече непълнолетна в Пловдив, бил я и пробождал с отвертка

Пловдивският апелативен съд остави зад решетките 22-годишния Иван К., упрекнат в отвличането на малолетно момиче.
Младежът и девойката живели известно време на фамилни начала. Направили женитба, само че без да подписват цивилен брак, след което отпътували да живеят в Германия.
Иван постоянно биел момичето и то го напуснало. Младежът си намерил работа, само че от обществените мрежи схванал, че жена му се е върнала в България и побързал да се прибере.
На 9 декември девойката излязла, с цел да купи цигари на татко си. Ревнивецът я издебнал и я вкарал в колата на собствен съизвършител. Започнал да я удря с юмруци по тялото и да я пробожда с отвертка. Скъсал ѝ спортния екип и я оставил по долни дрехи.На пътя за Садово момичето съумяло да се изскочи от автомобила и побягнало. Преминаващ микробус спрял и оказал помощ на потърпевшата.
Иван К. е бил арестуван от униформени от Пето районно ръководство, а Окръжният съд му е определил най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “. Апелативните магистрати решили, че са налице задоволително доказателства за виновността му. Според тях 22-годишният е персона с упорита незаконна воля и макар, че е с чисто правосъдно минало, осъщественото от него е с висока социална заплаха.
Тъй като преди отвличането Иван К. е живеел с потърпевшата на фамилни начала, то осъщественото от него е в изискванията на домашно принуждение, което се санкционира с отнемане от независимост от 7 до 15 години. Апелативните съдии считат, че тъй като е обитавал в чужбина, при една по-лека мярка за неотклонение, има възможност той да избяга и да се укрие. Съучастникът му е пуснат под гаранция.
Определението на Апелативния съд е дефинитивно и не предстои на обжалване или митинг.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР