Пловдивската митрополия е поискала от общината да й предостави безвъзмездно

...
Пловдивската митрополия е поискала от общината да й предостави безвъзмездно
Коментари Харесай

Истина е! Дядо Николай иска от Общината безвъзмездно 500 тона павета!

Пловдивската митрополия е поискала от общината да й даде безплатно 500 тона измит паваж или 200 000 броя павета със междинен размер 9/9/9 см. Паветата ще бъдат употребявани за облагородяване на 2000 кв. метра площи, ситуирани на територията на манастири, църкви и параклиси в Пловдивска област, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Паважната настилка, която може да бъде предоставена на митрополията, съставлява демонтирана, само че непокътната при осъществяването на ремонтни действия на улици на територията на община Пловдив. Предложението би трябвало да бъде гласувано от общинските съветници, които според член 21 от ЗМСМА се разпореждат с общинското имущество.

Проучване на Plovdiv24.bg сподели, че гранитните павета извънредно безценен материал. Цената за 1 кв. метър варира от 50 до 220 лв.. Намират се и предложения за продажба от 0.50 до 1 лев за численост. Изчисленията демонстрират, че община Пловдив ще подари най-малко 100 000 лв. под формата на " строителен материал " на пловдивската митрополия.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР