Пловдивска адвокатка е била задържана преди месец, след като в

...
Пловдивска адвокатка е била задържана преди месец, след като в
Коментари Харесай

Пловдивска адвокатка е била арестувана за притежание на кокаин

Пловдивска адвокатка е била арестувана преди месец, откакто в дома й е било намерено огромно количество опиат, научи . Акцията на полицията е била на 14 януари в жилището на Николета Руйкова. При претърсването са открити близо 100 грама кокаин. Случаят обаче на този стадий не е бил оповестен от полицията или прокуратурата.

Руйкова е била арестувана с прокурорско разпореждане за 72 часа, а в следствие е освободена против 5 000 лв. гаранция, защото дамата сама отглежда детето си.

Съпругът на юристката - Борис Руйков е в пандиза, защото през март 2021 година той бе задържан, откакто в жилищите им бе открита оранжерия с марихуана. Руйков обитавал два жилището в жилищна кооперация в Асеновград, откъдето бяха конфискувани 300 гр растения канабис, в напреднал етап на напредък, близо 10 грама кокаин и електронна везна. В банята на жилището е открита лаборатория за развъждане на марихуана, а в спалнята са открити още 11 стръка канабис, които се сушали.

Към този миг Руйков излежава условна присъда за владеене на опиати. На 2 август 2017 година той е хванат да ръководи автомобил “Опел” под въздействието на наркотични субстанции, като е лишен от брошура, поради административно наказване. При последвал обиск в дома му, са открити 230 грама марихуана и 16 саксии коноп. По време на първото дело Руйков показва разкайване и съобщи, че съжалява за осъщественото и ще се поправи. 4 години по-късно обаче той още веднъж е хванат с опиати.

На този стадий Адвокатска сътрудник - Пловдив няма прегледа проблема с Руйкова, защото делото против нея продължава и тя не е получила присъда./glasnews.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР