Пловдивчани масово започнаха да се оплакват от нашествие на комари,

...
Пловдивчани масово започнаха да се оплакват от нашествие на комари,
Коментари Харесай

Пловдивчанка не успя да разходи децата си в парка, попита за едни пари

Пловдивчани всеобщо започнаха да се оплакват от настъпление на комари, видя Plovdiv24.bg . Ето какво показа жителка на града ни в обществената мрежа Facebook нощес:

" Днес направихме опит да разходим децата си в градската градина на Пловдив, само че опитът се оказа несполучлив, тъй като бяхме прогонени от рояците комари - някой пръскал ли е въобще тази година?

Живеем в регион " Централен " до " Четвъртък пазара " и към нас няма нито един парк, детска площадка, а още по- малко тротоар, оказва се, че и в градската градина не мога да си закарам децата. Питам, къде отиват парите от налозите ни, къде са парите и от сините зони, които нацвъкаха на всички места по центъра и ние няма къде да паркираме колите си, сякаш за богатството на града?

Някой от управата ще благоволи ли да обърне внимание? Недопустимо е дребните централни улички на града да наподобяват по този метод, а паркчетата вместо да са площадки за игра и отдих, да се употребяват за бунища и хранилища на служащите от паркове и градини ".

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР