Plovdiv24.bg дава думата на свой читател във връзка с поредното

...
Plovdiv24.bg дава думата на свой читател във връзка с поредното
Коментари Харесай

Господа, кой ще сложи край на това безумие в Пловдив?

Plovdiv24.bg дава думата на собствен четец по отношение на следващото обгазяване на Пловдив: " Здравейте! На 28.09.2018 градът ни още веднъж бе обгазен от гъсти вълни черен и мощно зноен пушек, и дъжд от черни сажди откъм към този момент до болежка позната посока - " Столипиново ". Разбира се, тук не става въпрос за инцидентен пожар, а за следващото циганско безсрамие т.е. нерегламентирано палене на гуми, кабели и други сходни за добиване на намиращите се в тях метали.

Пушеците лумнаха тъкмо в 12.03 ч. и директно по-късно направих опити да алармирам на тел.112, само че, уви, опитите останаха безплодни, и по този начин съвсем половин час. Подавал съм многократни сигнали за предходни такива случаи, само че ответна реакция липсва. Ялова явно се оказва и работата на общината, полицията, пожарната и всички институции, виновни да се прекратят циганските произволи.

Къде са другояче по този начин шумните " ЕКО " организации?! Може би чакат съответни партийни указания, с цел да се задействат! В последна сметка неглижирането на казуса ще докара до закономерно гражданско непокорство и респективно до разпра, с цел да си осигурим сами чист въздух над града ни. Трябва ли да се стига до такава степен?! Не се надявам на знамение, само че като последна инстанция взех решение да пиша още веднъж до вашата редакция, а може би от тук трябваше да стартира! "...
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР