Пловдив. Вицепрезидентът Илияна Йотова откри международното изложение за текстилна техника

...
Пловдив. Вицепрезидентът Илияна Йотова откри международното изложение за текстилна техника
Коментари Харесай

Вицепрезидентът Илияна Йотова откри международно изложение за текстилна техника и продукти в Пловдив

Пловдив. Вицепрезидентът Илияна Йотова откри интернационалното ревю за текстилна техника и артикули „ ТексТейлър Експо 2019 “, което се организира в Международен панаир Пловдив. Това оповестиха от прессекретариата на президента . Участниците в тазгодишното второ издание са 75 от осем страни – България, Германия, Гърция, Испания, Китай, Румъния, Холандия, Турция. 13 професионални и висши учебни заведения от България също са показани на ревюто.
„ Няколко дни ще имаме опция да се срещнем с последните софтуерни постижения на текстилната промишленост, да се докоснем до продуктите на българските производители, до концепциите на младите дизайнери, които ще популяризират България по света. Произведеното в България постоянно е било гаранция за качество “, уточни Илияна Йотова в приветствието си. Вицепрезидентът благодари на задграничните сътрудници, които са се присъединили в ревюто.
Илияна Йотова посочи значимата роля и високия авторитет на Международния панаир в Пловдив, който за следващ път става сцена за основаване на контакти и обмяна на хрумвания.
„ Пловдив постоянно е давал опция на младежите да изразят себе си, да покажат съзидателната си мощност “, уточни вицепрезидентът. „ Бъдете разнообразни, с цел да бъдете незаменими “, обърна се Илияна Йотова към младите участници, като цитира иконата Коко Шанел. В богатата съпътстваща стратегия на ревюто е включен и конкурс за млади дизайнери.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР