Пловдив стана рекордьор по най-голям брой нарушители на пътя в

...
Пловдив стана рекордьор по най-голям брой нарушители на пътя в
Коментари Харесай

Пловдив рекордьор по пътни нарушения! За три месеца са издадени 30 000 фиша

Пловдив стана рекордьор по максимален брой извършители на пътя в страната от началото на годината. Само за последните три месеца  полицията е установила над 14 хиляди нередности на пътя. Издадените фишове са близо 30 хиляди. С други думи 6% от жителите са били санкционирани или осъдени от Министерство на вътрешните работи. Градът под тепетата заема и първо място по брой жертви и ранени на пътя.
Прочетете още
„ Хората са уплашени от живота и си го изкарват на пътя ”, разяснява пловдивчанин.

„ Напоследък злополуките са доста съществени, джигитите на пътя, които нямат образование, обучение и всеобщо са с купени книжки ”, съобщи друга възмутена гражданка пред Нова телевизия.

 „ На тези хора им споделят улични хулигани. Има няколко аргументи. На първо място това е личностният фактор. Хората са напрегнати и нормално това напрежение би трябвало да избие някъде ”, изясни психиатърът Веселин Герев.

Според пловдивските водачи една от аргументите за високата скорост тук-там са ремонтите, които образуват тапи и ги изнервят.

Голям брой нарушавания полицията установи и на Автомагистрала „ Тракия ”, а управляващите обявиха, че ще бъдат безкомпромисни към джигитите.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР