Пловдив се сдоби с трето доброволно формирование. Неговото име е

...
Пловдив се сдоби с трето доброволно формирование. Неговото име е
Коментари Харесай

Ново доброволно формирование в Пловдив, търсят се герои СНИМ...

Пловдив се снабди с трето непринудено формирование. Неговото име е " Мейдей ", а създател и началник на формированието е Красимир Каракашев. Самият той има богата история в областта на доброволчеството. Той бе част от Доброволно формирование " Пловдив 112 ". Като доброволец е взел участие в оправянето с десетки пожари, помагал е и при наводненията в Мизия и кв. " Аспарухово " във Варна.



Сега Каракашев дава началото на третото за Пловдив непринудено формирование " Мейдей " и набира доброволци, които да се отзовават при потребност и да бъдат " тихи " герои.



" Кандидатствайте за доброволец в нашето Доброволно формирование и променете действителността, като допринесете за увеличението на отбраната на популацията където живеете. Свържете се с нас, като ни пишете на страницата на Български щит или на Доброволно формирование Мейдей и Вие можете да получите късмет да бъдете измежду малцината определени да вземат участие в дейностите по попречване и противопоставяне на пожари, рискови обстановки или просто хора в неволя в България ", гласи привизът в обществените мрежи.

От формированието подсигуряват, че включителите се ще получат нужните познания, ще придобият нужните умения и ще имат опцията да оказват помощ на хора в неволя.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР