Пловдив. Кметът на район Източен“ в Пловдив Николай Чунчуков награди

...
Пловдив. Кметът на район Източен“ в Пловдив Николай Чунчуков награди
Коментари Харесай

Пловдив: Кметът на район „Източен“ Николай Чунчуков награди победител в кампания за регистрация на кучета

Пловдив. Кметът на регион „ Източен “ в Пловдив Николай Чунчуков награди победител в акция за регистрация на кучета. Това оповестиха за Радио „ Фокус “ – Пловдив от Общината. Районният кмет връчи предметни награди на Вера Димитрова за регистрацията на домашния й любим. Това стана в наличието на заместник-кмета Васко Василев. Електронната система генерира под печелившия номер 8750 самостоятелна картотека на кучето на Вера Димитрова от породата каракачанка.
Инициативата на Община Пловдив е наречена „ Регистрирай куче и завоюва премия ” и се организира за пета поредна година. Насочена е към притежателите на домашни кучета, които прецизно съблюдават законовите разпореждания и съответно заявяват притежаването на домашното си куче. Целта на акцията е да подтиква интензивността на притежателите на кучета в това им обвързване.
Предвидено е 12 изрядни притежатели на кучета да получат дарове за своя любим – разнородни аксесоари и груминг услуги, в случай че до 10-ти декември 2019 година записват своя любим в районната администрация по местоживеене.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР