Пловдив има много добри примери за успешен бизнес. През последните

...
Пловдив има много добри примери за успешен бизнес. През последните
Коментари Харесай

Две водещи дигитални агенции в Пловдив се обединиха

Пловдив има доста положителни образци за сполучлив бизнес. През последните няколко години градът под тепетата стана привлекателно място за вложители от близо и надалеч, които взеха решение да осъществят концепциите си точно в остарелия Филипополис или да разширят активността си, избирайки античния град. Оказва се обаче, че не са по никакъв начин малко тези представители на родния бизнес, които желаят да разширят активността си, само че изпитват усложнение с тази по никакъв начин не лека задача. Това е затруднение пред локалните бизнесмени, главно заради финансови аргументи. Голяма част от притежателите на бизнеси желаят да подтикват развиването на активността си, само че не желаят да рискуват, употребявайки финансиране от банкови или финансови институции.

Две пловдивски компании дадоха добър образец освен за опцията за разширение на личния бизнес, само че и обрисуваха ясна формулировка на понятието лоялна конкуренция. Две от най-изявените локални цифрови организации Tendrik и Seomax оповестиха своето публично обединение на 04.02.2019 година и по-този метод дават началото на една от най-големите уеб организации в страната. Решението на притежателите на двете организации е на родния пазар да оперират под марката Seomax, а Тendrik да се резервира като бранд за интернационалните клиенти.

И двете компании откриват активност през 2015 година, а техните притежатели, Петър Дяксов и Любомир Атанасов паралелно развиват екипите си, целейки да оферират допустимо най-хубави цифрови услуги. Това включва основаването на уеб уеб сайтове, редизайн на към този момент съществуващи уеб сайтове и онлайн магазини, дизайн, брандинг, цифров маркетинг и реклама.

Основателите на двете организации споделят, че лоялната конкуренция е значима за развиването на всеки бизнес, както и основаването на контакти. Превръщайки се във водещи уеб организации в Пловдив, те вземат решение да надскочат себе си и обединяването на компании се появява като съответстваща концепция. След известно разискване, решението е взето и към този момент Seomax и Tendrik оперират като едно цяло.

Атанасов и Дяксов споделят, че единственото терзание, което са имали, е по отношение на сработването на екипите, само че това бързо отшумяло. В момента Seomax работи с екип от близо 20 души, обособени на отдели за уеб разработка, дизайн, цифров маркетинг, SEO и несъмнено, акаунт мениджъри. Наемането на нови хора към този момент е почнало и компанията е в развой на избиране на подобаващите фрагменти. От Seomax са безапелационни, че са конкурентноспособни на най-големите организации в сектора и не крият упоритостта си, че целят до 2 години да работят с водещи интернационалните марки.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР