Плодовете и зеленчуците са истински природен дар за човека -

...
Плодовете и зеленчуците са истински природен дар за човека -
Коментари Харесай

През есента накисвайте плодовете и зеленчуците в това преди ядене

Плодовете и зеленчуците са същински естествен подарък за индивида - източник на витално значими за организма витамини, минерали и други незаменими хранителни субстанции. За страдание в тях доста постоянно се съдържат нитрати. Ако няма по какъв начин да консумирате единствено домашни артикули, вижте тази потребна техника, с чиято помощ може да премахнете нездравословните субстанции от плодовете и зеленчуците, които се оферират на пазара. Ето по какъв начин.

Начин на приложение:
 Ще забравите за студените крайници, в случай че извършите това Ще забравите за студените крайници, в случай че извършите това
Нищо не скапва пътуването и зимните разходки, по този начин както студените пръсти на крайниците. А напълно не е инцидентно изказванието, че настин...

В огромна купа смесете ябълков оцет и вода в съответствие 1 към 4.

Оставете плодовете и зеленчуците да се наквасен в разтвора в продължение на 1-2 часа, по-късно още веднъж ги измийте под течаща вода и готово.

Освен, че отстранява нитратите, тази лесна техника оказва помощ за опазване на свежестта на плодовете и зеленчуците за по-дълго време.

Допълнителен съвет: Ако сте решили да си приготвяте зелена салата, отрежете дълбоко кочана на марулята, преди да накиснете листата й в оцетния разтвор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР