Плеймейтката вае тяло с фотошоп, бедрата и ръцете й се

...
Плеймейтката вае тяло с фотошоп, бедрата и ръцете й се
Коментари Харесай

Целулит мъчи Русата Златка

Плеймейтката вае тяло с фотошоп, бедрата и ръцете й се отпуснаха

Една от най-известннте носителки на еротичия приз „ Мис пеймейт “ Златка Райкова, позната повече в родния елит като Русата Златка, изневери на другояче действителните фотоси в обществените мрежи , подобрявайки формата си с главозамайващ фотошоп, видя " Галерия “. Причина за това са насъбраните килограми през бременността с втория й наследник, взел името на баща си - Карен - младши.

Целулит, отпуснати бедра, както и недостатъци в зоната на корема предизвикат модификацията.

Това издават необработени фрагменти на русокосата хала, оповестени в развлекателната платформа Инстаграм не от нея, а от другари с които младото семейство споделя първата си лятна почивка за сезона, на родното Черноморие. Камерата е уловила и някогашния тенисист Карен Хачатрян, който по-рано също попадна в полезрението на злобарите, които остро разясниха външния му тип.

Критиките се оказаха градивни и той започва специфичен подготвителен и хранителен режим , само че за момента резултатите не са забележими. Истината е, че фигурата на Златка в никакъв случай не е представлявала интерес за недоброжелателите, защото тя постоянно е изглеждала като преди малко слязла от стилния подиум. Очевидно обаче домакинската работа, ежедневните грижи за наследниците й, както и професионалните рекламни задължения, от които не се е отказала включително и развиването на личния й бранд за облекла, костват цялото й време и сила. А дните за фитнес и извършения са невъзможни в графика.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР