Плеймейтката Светлана Василева разказа много люопитни неща около годежа си

...
Плеймейтката Светлана Василева разказа много люопитни неща около годежа си
Коментари Харесай

Светлана Василева показа годежен пръстен от Гущеров с цена на тристаен апартамент и обяви деня на сватбата

Плеймейтката Светлана Василева описа доста люопитни неща към годежа си с Христиан Гущеров. Бизнесменът й предложил брак по време на фотосесия. " По време на промяната ми на втората визия. Той падна на колена и сподели: " Съгласна ли си да се омъжиш за мен ", описа Василева пред Венета Райкова в " Папараци ".

Тя сподели годежния си пръстен и удостовери пред водещата, че цената му е от порядъка на 90-100 000 $.



За годежа имало събиране с най-близките хора - родителите на Светлана и племенницата ѝ, както и майката, и бабата на Христиан.

От 5-6 дни към този момент Христиан бил публично разведен, тъй че към този момент нямало никаква спънка пред тях да се оженят.

Василева не искаше да издава датата на сватбата, само че по-късно описа, че имали спор по тематиката с Гущеров и той желал да си кажат " да " на рождения му ден, който е на 12-ти юли.

" Работим за бебе и то доста от дълго време. Още преди пръстенът да се появи ", показа Светлана, само че сподели, че към момента не е бременна.

Тя разгласи, че това може да се случи и преди сватбата. Бащата на Христиан също доста желал да има внуче, макар че към момента не се познавал персонално с Василева поради натоварения си график. Русата хала отхвърли слуховете, че той не я харесва.

" Христиан е огромен човек и не е подвластен от никого. Разбирам се ужасно с майка му, с баба му. Не се познавам с татко му, доста постоянно се разминаваме ", показа някогашната брадърка.

Василева добави, че Гущеров е огромен човек и не е подвластен от никого. " Той е доста грамотен. Знае по какъв начин да гледа една жена. Спечели ме с това, че сподели различен тип държане от това, което аз съм виждала "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР